Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motor 2, ilkyardım 4, trafik 1 yanlış çıktı.
  • dediğim gibi 13 yanlışım çıktı hele trafik ve çevre bilgisi batırmış beni 8 yanlış...Tam emin olamamakla birlikte yüzde 90 geçtim.Ama bir soru kesinlikle yanlış..Soruya bakın mantık hatasına bakın..

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu
  • Kaldim arkadaşlar ne zaman girebilirm bi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yanlışla geçtim sanırım. 1-2 mart gibi direksiyon sınavları başlıcakmış ve hala arabayı stop ettiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

dediğim gibi 13 yanlışım çıktı hele trafik ve çevre bilgisi batırmış beni 8 yanlış...Tam emin olamamakla birlikte yüzde 90 geçtim.Ama bir soru kesinlikle yanlış..Soruya bakın mantık hatasına bakın..

sitede bi sorun var bence işaretlediğim soruları görmüyor
    sorunların cevapları saçma çıkıyor vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

dediğim gibi 13 yanlışım çıktı hele trafik ve çevre bilgisi batırmış beni 8 yanlış...Tam emin olamamakla birlikte yüzde 90 geçtim.Ama bir soru kesinlikle yanlış..Soruya bakın mantık hatasına bakın..

bir yanlışlık olmuş dostum doğru cevap tabiki A olmalı
  • Arkadaşlar Kurslar direksiyon eğitimini ne zaman vermeye başlıyacaklar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicretsidan

Arkadaşlar Kurslar direksiyon eğitimini ne zaman vermeye başlıyacaklar ?

ben yarın 4. dersimi alıcam bizim geçen hafta başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nynpkl

quote:

bana haber veren yok ya başka şehirdeyiz die takmıyor hiç adam ya b+a2 yazcağına a2+b yazmış beni zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nynpkl

quote:

bana haber veren yok ya başka şehirdeyiz die takmıyor hiç adam ya b+a2 yazcağına a2+b yazmış beni zaten

Bende b+ a2 yi aynı anda alıcam ilk önce b ye girecem ilk b ye girince a2 de yazılı sınav olmuyormuş 2 ehliyet için kurs ücreti ne kadar ödedin

• Bende tek yazılıya gircemde önce a2 ye yazdırmış beni ikisi için kurs ücreti 500 TL ye anlaştık sen kaça anlaştın
    @bursagsli
  • b1+a2 yazılmıştım , b1 ehliyeti ilk girişte 30 kasımdaki sınavdan geçerek aldım kursa gittim a2 için seni şubat gurubuna yazdık telefonla arayacaz dediler , daha ses seda yok pazartesi'de aramazlarsa kursa gidip hesap soracam , parayı almasını biliyorlar...
  • hicretsidan kullanıcısına yanıt
    Bende bugün ders aldım. 2-3 ders daha yaparız dedi dayı. Zaten araba Fiat Albea, Qashqai'den inince kullanasım gelmiyor. Trafikte gezmiş olduk iyi oldu ama tecrübe açısından.
  • quote:

Bende tek yazılıya gircemde önce a2 ye yazdırmış beni ikisi için kurs ücreti 500 TL ye anlaştık sen kaça anlaştın
    @bursagsli

850 tlye anlaştım 13 saat araba için direksiyon eğitimi var motor içinde 8 saat en ucuzu bu kurstu diğerleri 1000tlyi geçik fiyat veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

b1+a2 yazılmıştım , b1 ehliyeti ilk girişte 30 kasımdaki sınavdan geçerek aldım kursa gittim a2 için seni şubat gurubuna yazdık telefonla arayacaz dediler , daha ses seda yok pazartesi'de aramazlarsa kursa gidip hesap soracam , parayı almasını biliyorlar...

B1 mi stajer ehliyeti mi geldi yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

quote:

b1+a2 yazılmıştım , b1 ehliyeti ilk girişte 30 kasımdaki sınavdan geçerek aldım kursa gittim a2 için seni şubat gurubuna yazdık telefonla arayacaz dediler , daha ses seda yok pazartesi'de aramazlarsa kursa gidip hesap soracam , parayı almasını biliyorlar...

b işte yaa otomobil ehliyeti , hem b hem a2 ye sadece kurs için 1300 tl verdim ve bu indirimli fiyat
  • Arkadaşlar resmi olarak sınav sonuçları ne zaman açıklanıcak ?
  • Ben kursun hiç bir dersine gitmedim gitmicem gibide duruyor sınava hiç ders görmeden girdim uygulamadada sadece parkuru görücem o kadar belki biraz a2 ye giderim o kadar
    @bursagsli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

quote:

b işte yaa otomobil ehliyeti , hem b hem a2 ye sadece kurs için 1300 tl verdim ve bu indirimli fiyat

Çok vermişin kurs ücretini

• quote:

Ben kursun hiç bir dersine gitmedim gitmicem gibide duruyor sınava hiç ders görmeden girdim uygulamadada sadece parkuru görücem o kadar belki biraz a2 ye giderim o kadar
    @bursagsli

Bende gidemiyorum şehir dışında olduğum için ama kurstan kitapçık aldım çalışır geçerim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.