Şimdi Ara

+8 no reb raptor u reb +6 yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar np reb +8 raptorumu reb basıp +6 reb yapmak istiyorum bi kravidis bi reb kağıdı hiç item yakmadan geçermi sizce geçme oranı kaçtır muhakkak bir şey yakmalımıyım görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeislekel -- 20 Şubat 2010; 2:35:21 >

• oncelikle itemi no reb. ten rebirthe cevirmen gerek bunuda charonu actıgında ilk sayfada en sag en ustteki kagıdı kullanıcaksın.. 2. aşama olarak tears of karivdis ve yine ilk sayfada sag en ustun altındaki kagıdı kullanarak +6 reb. e gecirebilme imkanın var.. tears of karivdis kullandıgın zaman itemin gecme olasılıgı yuzde 50 dir.. Onden item yakma mevzuunada pek inanmıyorum acıkcası.. sadece yuzde 50 sansın var onu bilirim..

(kagıtların ismi aklıma gelmedigin tam ismini yazamadım. umarım yardımıcı olmusumdur..)
  • Raptor elindeki tek silah ise upgrade yapma yanmasi halinde silahsiz kalirsin.Onden item yakmak hurafe.Item yakip gecirende var yakmadan direk gecirende yani sans bu.Sana kalmis ben olsam direk koyarim gecicegi varsa gecer , gecicegi yoksa 84974513 tane item yaksanda gecmez zaten.Neyse lafi cok mu uzattim ne.Sen bilirsin ama raptor fazlalik ise upg dusunmelisin (son sozum bu)
  • hangi kağıdın ne işe yaradığını yada nereden nasıl alacağımı sormadım tek öğrenmek istediğim daha önce +8 bi itemi reb 6 ya denememiş olmamdan ötürü sizin deneyimlerinize dayanarak upg yapmayı düşünmüş olmam.

Teşekkürler DH | equ*
  • ben onu sormamıştım ama yinede teşekkürler aBouT
  • Sana yardım etmeye çalışan birisini küçümseyecek kadar bilgi sahibimisn madem... Forum ahalisinden beklentin nedir? Geçicek ya da geçmiyicek diye cevap mı verelim?

quote:

Selam arkadaşlar np reb +8 raptorumu reb basıp +6 reb yapmak istiyorum (1)bi kravidis bi bus alsam hiç item yakmadan geçermi sizce geçme oranı kaçtır muhakkak bir şey yakmalımıyım görüşlerinizi bekliyorum.

Bence bir de anket aç,geçer diyenler , geçmez diyenler.

(1)Ayrıca yeetrince bilgi sahibi de değilmişsin ,rebirth upgrade bus ile yapılmıyor
  • yanlış yazmışım düzelteyim o zaman,bus değil reb kağıdı olucak o.
    kimseyi küçümsemiyorum senin türkçe dersine matematik hocan mı girdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_
    Sana yardım etmeye çalışan birisini küçümseyecek kadar bilgi sahibimisn madem... Forum ahalisinden beklentin nedir? Geçicek ya da geçmiyicek diye cevap mı verelim?

quote:

Selam arkadaşlar np reb +8 raptorumu reb basıp +6 reb yapmak istiyorum (1)bi kravidis bi bus alsam hiç item yakmadan geçermi sizce geçme oranı kaçtır muhakkak bir şey yakmalımıyım görüşlerinizi bekliyorum.

Bence bir de anket aç,geçer diyenler , geçmez diyenler.

(1)Ayrıca yeetrince bilgi sahibi de değilmişsin ,rebirth upgrade bus ile yapılmıyor

Kucumsedigini nerden cikardin? Sordugu soru ne o arkadasin yaptigi yorum ne bidaha oku istersen.Gayet duzgun bir dille sorusunu tekrar aciklamis (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: kediciler

yanlış yazmışım düzelteyim o zaman,bus değil reb kağıdı olucak o.

Hayat çelişkilerle dolu,ancak iki çelişkinin birbirine bu kadar yakın olması normal değil iyi egceler
  • quote:

quote:

Hayat çelişkilerle dolu,ancak iki çelişkinin birbirine bu kadar yakın olması normal değil iyi egceler

kırmızı yerde ne yazmaya çalıştın ?geceler mi eğlenceler mi?
  • quote:

quote:

quote:

kırmızı yerde ne yazmaya çalıştın ?geceler mi eğlenceler mi?

Tüh bak yine rezil ettin beni ya bütün foruma rezil oldum hadi bay bay sen yine msj at,son söyleyen sen ol egonu tatmin et,ben yeternce ettim :)

• +8 Raptor +5 reb olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: javocu

+8 Raptor +5 reb olur

ona reb basıp üstüne +6 reb yapma şansım ne kadar diye sordum sevgili arkadaşım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: javocu

+8 Raptor +5 reb olur

ona reb basıp üstüne +6 reb yapma şansım ne kadar diye sordum sevgili arkadaşım..

+5 Rebden Sora Upg İşi Daha Rahat Gibi +6 Reb hb Bastım Bende Hiçbirşey yakmadan karlı iş .
  • karivdis ile +kaça basarsan bas oran %50dir .Umarım yardımcı olmuştur
  • +8 raptoru rebirte basınca yanma şansı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yupbiy

+8 raptoru rebirte basınca yanma şansı var mı?

Hayır
  • item yakma akşam 10 dan sonra bas genellikle geçme oranları artar

anvilin komple 10 15 sarı ardı ardına döndürdüğü zamanlar bas

%80 geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.