Şimdi Ara

8 mbps netlimitsiz kullanıyorum ama hızım 0.44 mbps (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

konu sahibi arkadaşı da 8 mbite çıkarttık mı tamamdır, herkesi alabileceği en yüksek hıza çıkartıcaz kimse varlık içinde yokluk çekmesin

bide benim olaylara bir el atsan be cesin :)
  • Allah belalarını versin, küfüre edeceğim kendimi zor tutuyorum. Bu adiler yüzünden telefon fatuası yüklü miktarda gelecek.. Arkadaşım 8mbit olduğu halde resmen 900 KB ile download yapıyor. 0.44 mbit nedir? Bu adiler yüzünden telefon fatuası yüklü gelecek. İnternet şikayetlerinizde ne kadar sürede geri dönüş yaptılar size?
  • Bende netlimitsizdeyim
    çaprazımdaki binaya fiber geldi adamlar 100 mbit alıyor.
    Biz hala 2-3 km ötedeki santralden alıyoruz.
    Ve benim hızımda 2 mbit
    download olduğunda 175 kbit anca geliyor.
    İtiraz ettiğimde öğrendim ki evimin civarındaki tüm aboneler 1 mbit.
    Haline şükret diyorlar
    Tamam şükredelimde
    50 metre yakınımdaki eve fiber getirdiniz. (Çakma da olsa fiber)
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 8 Nisan 2014; 14:04:46 >
  • Merhaba arkadaşlar bu internet sorununu bende yaşadım. Müşteri Hizmetleri ni arayıp arıza kaydı oluşturmama rağmen 2 ay gibi bir süre 1Mbps civarında düşük hizmet aldım. Ben yalın netlimitsiz tarifesini daha önce de kullanmıştım o zamanlar normaldi 5-6 mbps civarı idi aynı modem aynı pc ve aynı evde aynı paketi kullanmaktaydım neden böyle düşük şekilde verdiler diye kızıp müşteri temsilcisini tekrar arayıp fatura matura ödemicem hesabida kapatın diye savurdum. Sonra birkaç işlem yaptılar eski kullandığım paket gibi 5-6 mbps yükseldi netim. Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ama sinir olmuştum çok hic bir şeyinizi istemiyorum hesabımıda iptal edin diyip telefonu kapadım. 1 senelik taahhütte bitti 4 fatura dönemi ödeme yapılmadığı için avukata verildim birde avukat ücreti eklenmiş borça avukat icraya verdi hergünde faiz yiyoz elim kolumda bağlandı mahkemeyede veremiyoz kimseyi hakkımı savunayım sizin yardımınıza ihtiyaç var çok yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdi den çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGİN35510 -- 7 Nisan 2014; 18:08:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.