Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Müşteri Hizmetleri ile tarife değiştirirken hangi bilgileri soruyorlardı ?

Alıntıları Göster
    Hız düşürümü falan yok ya bi ara benim de hız düşmüştü 2 saat içinde düzeldi. 22 gb indirmişim.

Orijinalden alıntı: Ehlika

Kesinlikle doğru. ilk önce torrent falan çok fazla asılanların ipini çekiyorlar. bugün telekomda çalışan arkadaşımı telefonla aradım kendisi söyledi. gerçi bu 15gb adil kullanım saçmalığı en fazla 2-3 ay daha devam eder dedi. ttnetin altyapısı herkes 8mbit olarak downloada asıldığı için kaldırmadığını çözüm olarakta böyle birşey getirdiklerini söyledi. santral yenileme ve fiber optik çalışmalar devam ediyormuş. çok uzun süreceğini zannetmiyorum falan dedi. bence tarifeni değiştirme falan dedi. bende değiştirmemeye karar verdim. bakalım görücez.

Bak merak ettim şimdi bende geçmesemmi acaba eski tarifeye dönsem belki adil kullanım olayını kaldırılar sonra geri geçmek isteriz bu seferde böyle kampanya olmaz geçmesem ayrı bi dert kafam çorba oldu

Alıntıları Göster
    Merhaba Üstadlar.. Ben 1 megabit sınırsız kullanıyorum.. ben 8 megabite geçmeyi düşünüyorum.. ama benim amacım Rip yapıp upload etmek ama korkuyorum 15 gb geçince net hızı düşerse diye.. sizce geçmeli miyim uploada sanırım 1 megabit veriyor 8 megabitte.. sizce ne yapmalıyım.. Yardımlarınız bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DjebelBaYFi

Merhaba Üstadlar.. Ben 1 megabit sınırsız kullanıyorum.. ben 8 megabite geçmeyi düşünüyorum.. ama benim amacım Rip yapıp upload etmek ama korkuyorum 15 gb geçince net hızı düşerse diye.. sizce geçmeli miyim uploada sanırım 1 megabit veriyor 8 megabitte.. sizce ne yapmalıyım.. Yardımlarınız bekliyorum

Alıntıları Göster
    Valla şimdilik hızı düşürmüyolar ama ilerde ne olur bilinmez.

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Valla şimdilik hızı düşürmüyolar ama ilerde ne olur bilinmez.

Alıntıları Göster
    En iyisi 8 megabiti deniyeyim olmazsa 2 megabite geçerim :) teşekkür ederim ilginizden ötürü

En iyisi 8 megabiti deniyeyim olmazsa 2 megabite geçerim :) teşekkür ederim ilginizden ötürü

Yukarıda da yazıldığı gibi TTNET artık hızları düşürmeye başladı. O yüzden bence hiç bulaşma

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Benim'de internet hızım 1024 / 512 Normalde bu 256 olması gerekirken 512 . Herkezin 256 benim 512 bende bunu anlamış değilim Geçenlerdede enişteme 4 milyon internet faturası geldi . Gitti ödedi :D:D:D 4gb sınırlı net'i var . SOnrada yine 29 tl'den az geldi yine ödedi . TT Salak salak

Alıntıları Göster
    6.381
    666
    ping 31

• quote:

Sadece upload yapacaksanız sorun yok.

Ortalama 70 kb ile yapabilirsiniz uploadı...

Orijinalden alıntı: YnsTz

quote:

Sadece upload yapacaksanız sorun yok.

Ortalama 70 kb ile yapabilirsiniz uploadı...

Alıntıları Göster
    Benim birşey dikkatimi çekti, Vista ve 512Kbit ile internette dolaşmak bile rezaletti bırakın dosya indirmeyi.

Çift İşletim sistemi kullandığım için bugün XP açayım dedim, 512 Kbit ile gerçekten 1 Mbit'ten farkı yok.Sayfalar çok hızlı açılıyor.Download olarak yine 55 tabi...

Vista kullananlar deneyip görebilir.Bu arada ikisinde de Google Chrome kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 20 Ağustos 2009; 9:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

Benim birşey dikkatimi çekti, Vista ve 512Kbit ile internette dolaşmak bile rezaletti bırakın dosya indirmeyi.

Çift İşletim sistemi kullandığım için bugün XP açayım dedim, 512 Kbit ile gerçekten 1 Mbit'ten farkı yok.Sayfalar çok hızlı açılıyor.Download olarak yine 55 tabi...

Vista kullananlar deneyip görebilir.Bu arada ikisinde de Google Chrome kullanıyorum...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Online işlem merkezinde size özel teklifler kısmında şöyle bir açıklama var aynen aktarıyorum bir bakın:

TTNET Hizmet Numarası : 182********
    Paket Adı : 1LİMİTSİZ Paket
    Yeni tekliflerden yararlanabilmek için size özel aşağıda sunulan paketlerimizden birini seçiniz.
    Yeni Paket Listesi
    Seç Paket Adı
    NETLİMİTSİZ

Teklif Listesi
    Seç Teklif Ad
    1LİMİTSİZ den Hızını NETLİMİTSİZ e Katla
    24 aylık abonelik taahhütü verip, NETLİMİTSİZ paketine geçerek, 3 ay boyunca şu anki paket ücretinizi(45,31 TL) ödeyebilir, 3 ay sonra ise ayda sadece 3,69 TL fazla ödeyerek internete 8 kata kadar hızla limitsizce bağlanabilirsiniz. Bu kampanya teklifi ile ilgileniyorsanız Devam tuşuna basınız.

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: Siigle
    Arkadaşlar Online işlem merkezinde size özel teklifler kısmında şöyle bir açıklama var aynen aktarıyorum bir bakın:
    .....

Teklif Listesi
    Seç Teklif Ad
    24 aylık abonelik taahhütü verip, NETLİMİTSİZ paketine geçerek, 3 ay boyunca şu anki paket ücretinizi(45,31 TL) ödeyebilir, 3 ay sonra ise ayda sadece 3,69 TL fazla ödeyerek internete 8 kata kadar hızla limitsizce bağlanabilirsiniz. Bu kampanya teklifi ile ilgileniyorsanız Devam tuşuna basınız.

Size teklif edilen standart 8Mbit Net Limitsiz tarife, yani 15GB kotadan sonra hızın 512k'ya düşürülmeye başlandığı tarife.

Orijinalden alıntı: signore

quote:

.....

Teklif Listesi
    Seç Teklif Ad

Size teklif edilen standart 8Mbit Net Limitsiz tarife, yani 15GB kotadan sonra hızın 512k'ya düşürülmeye başlandığı tarife.

Üstüne üstlük birde 24 ay taahhütlü

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

.....

Teklif Listesi
    Seç Teklif Ad

Üstüne üstlük birde 24 ay taahhütlü

Alıntıları Göster
    Birde bunun adı teklif.Çok komik bu telekom

Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol,
    ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Birde bunun adı teklif.Çok komik bu telekom

Alıntıları Göster
    Hızım 512 ye düşmüş, restart ettim aynı. Bu ay 8Mb e geçmiştim, zaten bağlantı kesilmelerinden doğru düzgün kullanamadık, hızı 4 e düşürmüşlerdi, onda da max 45 dakikada bir kesiliyordu. Download da sorun yok ama online oyunlarda sıkıntı oluyordu. Fakat 512 de süper stabil :)
    Ay başında tekrar 1 mb e döneceğiz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: massey1

Hızım 512 ye düşmüş, restart ettim aynı. Bu ay 8Mb e geçmiştim, zaten bağlantı kesilmelerinden doğru düzgün kullanamadık, hızı 4 e düşürmüşlerdi, onda da max 45 dakikada bir kesiliyordu. Download da sorun yok ama online oyunlarda sıkıntı oluyordu. Fakat 512 de süper stabil :)
    Ay başında tekrar 1 mb e döneceğiz artık.

Alıntıları Göster
    hızım düştü diyenler modemden aldiklari hızı kontrol etsinler speedteste güvenip hızım düştü demesin lütfen.

Orijinalden alıntı: .: mds :.

quote:

Orijinalden alıntı: bilgiturk

bende sorun yok şuanda 840 kb ile indirmeyed evam ediyor :)

MH'yi aradım şimdi, 8mbs 15gb olan tarifedeyiz taahhüt vb. birşey yok o yeni aboneler için geçerlidir dedi. peki dedim kapadım :)

3 ağustos itibari ile şuanki statiklerim şöyle;

2009 Ağustos
    upload
    20.164.591.552
    (18,78 GB)
    download
    771.543.271.009
    (718,556 GB)

Alıntıları Göster
    100 ile çekiyorum torrent ile ama firefoxtan çektiğimde 150 ile çekiyor

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

2009 Ağustos (25,195 GB) (32,862 GB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 20 Ağustos 2009; 12:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

100 ile çekiyorum torrent ile ama firefoxtan çektiğimde 150 ile çekiyor

2009 Ağustos (25,195 GB) (32,862 GB)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar geçmiş olsun. Benimde hızım 512 ye düşmüş bulunmakta.
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Shephard

Çok değil bi kaç güne kalmaz ipini çekerler

• quote:

Orijinalden alıntı: 720p

quote:

Bu işte bir iş var ya ben ağustos ayı içerisinde 17 gb total download yapmışım. evde yoktum tatile falan gitmiştim. 17gb bile 512k düşürdüler adam 1 TB!!! download yapmış hala 8mbit takılıyor. cidden bi sorun var bu işte. bu arkadaşlar eminmi netlimitsiz pakette olduklarına. sakın 99 TL olan sınırsız 8mbit paketinde olmayasınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

quote:

quote:

Bu işte bir iş var ya ben ağustos ayı içerisinde 17 gb total download yapmışım. evde yoktum tatile falan gitmiştim. 17gb bile 512k düşürdüler adam 1 TB!!! download yapmış hala 8mbit takılıyor. cidden bi sorun var bu işte. bu arkadaşlar eminmi netlimitsiz pakette olduklarına. sakın 99 TL olan sınırsız 8mbit paketinde olmayasınız?

Alıntıları Göster
    Beyler yazılımsal bi hata var ttnet serverlarında. Yani her kotayı aşanı düşüremiyorlar. Bunu düzeltmeleri zaman alacaktır.

Bundan yararlanabildiğiniz kadar yararlanın.

• quote:

Beyler yazılımsal bi hata var ttnet serverlarında. Yani her kotayı aşanı düşüremiyorlar. Bunu düzeltmeleri zaman alacaktır.

Bundan yararlanabildiğiniz kadar yararlanın.

Alıntıları Göster
    Valla bende indireceğimi indirdim.Zaten okul başlıyor. , dershane maratonunda 15gb bana yeter.
    Birkaç dizim var takip ettiğim.Onları indiririm anca.Birkaç da film

Edit:Hala 8mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Kaan -- 20 Ağustos 2009; 14:00:31 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.