Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McCarty

@Gold Eagle , alakasi yok telefonla. splinter al lazim olur telefon. telefonu cikarinca hiz yükselmez yanı onla bi bagi yok. ama böyle arayip ne yapiyorsunuz gibi sormalari cok sacma biride cikip dese ki sizene kardesim parasini her ay sonu aliyosunuz bide hesap mi vericez diye

Beni aramalarını bekliyorum.

• millet 100 gb yapiyo ariyolar, benım evi FBI basacak herhalde

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Yaw yardırıyosunuzda ne yardırıyosunuz, fuzuli masraf. Boştan boşuna hdd doldurup hdd satın alıyorsunuz. Hangi filmi istiyosan indir izle, sizin gibi bende hataya düştüm zamanında evin heryeri dvd, hdd doldu. Sonradan farkettim ne gerek var kardeşim bir şey lazım olunca googledan ara bul indir. Gereksiz yere bellek dolduruyoruz. 100 mbit hız olunca napcaksınız? Bırakın israfı insafa gelin, lazım olanı indirin. Ne olacak ttneti sömürmüş olmuyosunuzki aşırı download yapınca komşularınızı sömürüyorsunuz. TTnet parasını alamay devam ediyor.

100 mbit olunca Buffer kasıcaz
    bende lazim olanlari indiriyorum izliyorum bazilari siliyorum böyle diyincede sanki kötü bişey yapiyomusuz gibi algiliyo bazi arkadaslar. yer yok sonucta bişeylerin silinmesi şart.

• Biraz önce tarifeye geçtim hızım bu.

Aradım sordum, hem download hem upload düşüyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 1 Aralık 2009; 0:02:32 >
  • Arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var.. Netim 1 mbit 4 gb limitliydi eylülün 10'unda tarife değişikliği ile 8 mbit 15 gb tarifesine geçtim telefondaki adam modemi açıp kapattığınızda yeni tarifenize geçmiş bulunacaksınız dedi.. Bende 5 saat sonra modemi açıp kapattım yeni tarifeden kullanmaya başladım (Online İşlem Merkezinden Gördüm Tarifemi) O ayın 28'inde 27,25 lira olan faturamı ödedim ve diğer ay gelen fatura tam tamına 82,50 lira Ttnet'i aradığımda limit aşımı dediler fakat tarifeyi değiştirdikten sonraki faturamı ödedim bu neyin limit aşımı sizce bu işte bir bit yeniği var mı ? TTnet ön ödemeli fatura olduğu için falan dedi ama ben hala bir anlam veremedim ve ödemedim.. Başına böyle birşey gelen var mı ?

Orijinalden alıntı: Plan-M

Arkadaşlar bi sorum olacak, hızları düşürünce sadece download hızını mı düşürüyolar yoksa hem download hem upload mu düşüyo?

Aradım sordum, hem download hem upload düşüyomuş

Her ikisi de düşüyor.
    Ay başında 300 Kb ile indirdiğin torrenti düşüşten sonra 20kb ile indirmeye başldım, sen düşün gerisini.
    Tabii sayfa görüntüleme hızları da düşüyor.

1Mb limitsiz tarifedeyim.Eski tam sınırsız tarifedeyim yani.. Eve geldiler "8 kat hızlı aynı para net var geçer misiniz" diye..
    "Zaten 8Mb değil aslında 8Mbite kadar diyorlar ama hız yine 1Mbitten başlıyor" diye okumuştum...
    Şimdi speedtest yaptım ... D : 0.91Mb / U: 0.22Mb

Sizin sonuçlara bakıyorum 8Mbite kadar çıkıyor Down hızı...

8Mb 15GB tarifesine geçmeli miyim ?

1080p film falan indrimeyi düşünüyorum... Sınırsızda ne kadar kullandığımızı nasıl öğreniyoruz ? Sadece ttnet kullanıcı adıyla ya da tel noyla öğrenebilir miyiz ?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler... Biraz çok oldu soru sayısı ama

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • arkadaşlar ben 1mbit görünümlü 8mbit kullanıcısıyım.

bu hafta internetimi yeni evimize nakil yaptıracağım. nakilden sonra 1mbit görünümlü 8mbit devam eder mi acaba?
    Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • Kasım ayı hız düşmedi iyi oldu.
    Sömürmeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Selam arkadaşlar.

1Mb limitsiz tarifedeyim.Eski tam sınırsız tarifedeyim yani.. Eve geldiler "8 kat hızlı aynı para net var geçer misiniz" diye..
    "Zaten 8Mb değil aslında 8Mbite kadar diyorlar ama hız yine 1Mbitten başlıyor" diye okumuştum...
    Şimdi speedtest yaptım ... D : 0.91Mb / U: 0.22Mb

Sizin sonuçlara bakıyorum 8Mbite kadar çıkıyor Down hızı...

8Mb 15GB tarifesine geçmeli miyim ?

1080p film falan indrimeyi düşünüyorum... Sınırsızda ne kadar kullandığımızı nasıl öğreniyoruz ? Sadece ttnet kullanıcı adıyla ya da tel noyla öğrenebilir miyiz ?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler... Biraz çok oldu soru sayısı ama

Evet Dostum TTnet'in Sitesinden kullanıcı adı ve şifren ile Öğrenebilirsin Sınırsız olsa bile.
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro

• Var mı 15 gb'yi geçen.
  • arkadaslar acaba sizin hiziniz da bi artip bi azaliyor mu acaba ? yani bnmki bi 800k bi 500k bi 10-50-85-450 vs vs boyle oluyor hep. son iki üç gundur boyle sürekli. neden olur acaba ? gecen ayin 28 inde fln full ortalama 920k ile cekiyordum. bi forumda vip üyeyim direk serverden aliyorum. rapid veya torrent degil yani.

tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salieri38

arkadaslar acaba sizin hiziniz da bi artip bi azaliyor mu acaba ? yani bnmki bi 800k bi 500k bi 10-50-85-450 vs vs boyle oluyor hep. son iki üç gundur boyle sürekli. neden olur acaba ? gecen ayin 28 inde fln full ortalama 920k ile cekiyordum. bi forumda vip üyeyim direk serverden aliyorum. rapid veya torrent degil yani.

tşkler.

zaten olay bu ya 8 mbps e kadar 50 ilede çekebilirsin 900lede o devamlı değişir direk 800-900 almak için direk 8 mbps geçeceksin o da 99 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuff -- 1 Aralık 2009; 22:49:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

quote:

Orijinalden alıntı: salieri38

arkadaslar acaba sizin hiziniz da bi artip bi azaliyor mu acaba ? yani bnmki bi 800k bi 500k bi 10-50-85-450 vs vs boyle oluyor hep. son iki üç gundur boyle sürekli. neden olur acaba ? gecen ayin 28 inde fln full ortalama 920k ile cekiyordum. bi forumda vip üyeyim direk serverden aliyorum. rapid veya torrent degil yani.

tşkler.

zaten olay bu ya 8 mbps e kadar 50 ilede çekebilirsin 900lede o devamlı değişir direk 800-900 almak için direk 8 mbps geçeceksin o da 99 tl

ilk üç - dort gun boyle degildi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Pikatel ads'ler 8mbit'i destekliyormu acaba?

Hangi modeli mesela?

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

arkadaşlar ben 1mbit görünümlü 8mbit kullanıcısıyım.

bu hafta internetimi yeni evimize nakil yaptıracağım. nakilden sonra 1mbit görünümlü 8mbit devam eder mi acaba?

Kimse bir şey diyemez bu konuda, şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Pikatel ads'ler 8mbit'i destekliyormu acaba?

Hangi modeli mesela?

Pikatel airmex-101 bu model hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 2 Aralık 2009; 11:28:42 >

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

netlimitsiz tarifeden eski tarifem olan 1mbit limitsize geçtim ancak hızım hala 4mbit, tarife bilgilerimi kontrol ediyorum 1mbit limitsiz diyor ama hız hala düşmedi.

bu konuda fikri olan?

acaba bende yine eski tarifem olan 1 Mb. sınıesıza dönsem mi ama bugün ayın 2 si şimdi mi geçsem ay sonu mu beklesem
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.