Yarın için şöyle bir Almanya ligi kuponu hazırladım.
154 - Bochum - Hannover - Üst - İki takım da düşme hattında.İkisinden biri diğerinin üstünden geçip kurtulacak ama hangisi bilmek zor.Üst mantıklı.
155 - Freiburg - B.Dortmund - 2 - Dortmund yener, Bremen yenilirse ikili averajdan Dortmund Şampiyonlar Ligi'ne gidecek.Dortmund yenilir, Stuttgart yenerse ikili averajdan Stuttgart UEFA'ya gider, Dortmund UEFA'ya gidemez.Hiçbir amacı kalmamış Freiburg'u yener diye düşünüyorum.Riske girmek istemeyenler için 02.
156 - Gladbach - Leverkusen - 2 - Leverkusen'in Bremen karşısında ikili averaj üstünlüğü var.Bremen ise Leverkusen'in 2 puan önünde.Bremen berabere kaldığı veya yenildiği takdirde Leverkusen yenerse Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanır.Gladbach engel olmaz.
157 - Hertha Berlin - Bayern Münih - 2(H2) - Şampiyonluğunu kesinleştirmiş Bayern Münih, bir alt lige düşmesi kesinleşmiş Hertha Berlin'e gidiyor.Ligi kapatırken başkentte şov yapabilirler.2 diyorum.(Handikaplı 2'nin oranı çok daha iyi.Denenebilir.)
158 - Hoffenheim - Stuttgart - 2 - Stuttgart'ın UEFA'ya gitmek için küçük bir şansı var.Şanslarını denerler diye düşünüyorum.
Bu maçlardan bir kupon yapmak isterseniz (MBS:3)
Banko 154 - Üst - 1.35 155 - 02 - 1.13 156 - 2 - 1.5 ________________ 2.28