Şimdi Ara

8 martta başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaşlar şu an üniversite okuyorum, bölümdeki insan sayısı az yüzden çoğu kişi birbirini tanır bölümde, biliyorsunuz geçen cuma kadınlar günüydü bizde bölümün erkekleri olarak çiçek aldık bölümdeki kızlara, sayılar yakın erkekler 20 kızlar 30 kişi filan, fikir ilk ortaya atılınca ben istemedim ama gel görki bölümdeki benim gibi hayır diyen kimse yok, bende çıkıntı gibi durmamak için kabul ettim kişi başı 100 lira ödedik cuma günü, bayağıda mutlu oldular

Ben işin parasında değilim, helal olsun ama şu hayatta beni düşünerek birşeyler yapan tek kadın annem, bugüne kadar bu bölümdeki hiçbir kız "adnanın hoşuna gider dur şuna şöyle iyilik yapayım" demedi, bu durum içime oturdu benim yani hayır tüm erkekler hemen kabul etti, aralarında kızların dönüp yüzüne bakmadığı asosyal yalaka tipler var, görseniz herkesten daha hevesliler

Tekrardan söylüyorum ben 8 martın önemini, kadınların tarihte yaşadığı tüm zorluklarıda biliyorum, ama bu adaletsiz durum canımı sıkıyor, cinsiyetler arası eşit paylaşım olsa kabul ama sürekli erkekten birşeyler bekleniyor, sevgilisi harici tüm erkeklere böcek muamelesi yapan kıza niye çiçek aldık biz?
    Umarım yanlış anlaşılmadım, ama içten içe bu duruma aşırı üzüldüm bugüne kadar hiçbir kız içinden geldiği için iyi birşey yapmadı bana, bende yapmayı kesmiştim ama bu olay oldu canım sıkıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm

• kadınlar günü kutlamak nedir
  • cok gereksiz birsey yapmissiniz bence. ogrencisiniz bir de kisi basi 100 lira ne biliyim bana gereksiz gibi geldi. ben olsam kesinlikle kabul etmezdim. sirf para yuzunden degil o kizlarin icinde kim bilir ne tipler vardır. su "erkeklerin sonunu getirecegiz" diye pankart acan kizlardan da olabilir:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Annene çiçek almamışsan onlarada alma derim kırıl ama bükülme.
    Aldım hocam, ama annem zaten binlerce çiçeğe bedel benim için ama o kızlara niye aldık hala anlamadım, inan bana normalde sürekli bölümdeki kızlara laf eden adam bile en önde destek verdi

• ben çıkıntı olurdum valla. Hani dediğin gibi zamanında kızlar pasta börek bişey yapar paylaşır oradan kalma bişey vardır ödeşmiş olursunuz. Hayatta bir daha görmeyeceğim veya günlük hayatta iletişimim olmayanlara ne diye 100 kağıt bayılayım. Gider yerim o parayı.
    Diğerleri mantık çerçevesinde değilde hormon çerçevesinde hareket etmiş biraz.

edit: o değilde 20 kişi 2 bin para yapar. kız başı 1 orkide alsanız o para fazla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 9 Mart 2019; 17:10:57 >

Orijinalden alıntı: steganography

ben çıkıntı olurdum valla. Hani dediğin gibi zamanında kızlar pasta börek bişey yapar paylaşır oradan kalma bişey vardır ödeşmiş olursunuz. Hayatta bir daha görmeyeceğim veya günlük hayatta iletişimim olmayanlara ne diye 100 kağıt bayılayım. Gider yerim o parayı.
    Diğerleri mantık çerçevesinde değilde hormon çerçevesinde hareket etmiş biraz.

edit: o değilde 20 kişi 2 bin para yapar. kız başı 1 orkide alsanız o para fazla bence.
    Dediğim gibi koca bölümde tek kaldım, cidden kafayı yiyecektim

Mesela doğum günümü bırak kutlamayı sınıftan bir tane kız bile yazmadı bana, ben niye bunları düşüneyimki sınıftaki meriçler ve ve kızların kaymağını yiyenler bir oldu resmen anında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben dedim 8 ağustos diye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 liraya bir miktar daha ekleyip eskorta gitsen daha faydalı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 9 Mart 2019; 17:30:13 >

Orijinalden alıntı: RevengeRain

100 liraya bir miktar daha ekleyip eskorta gitsen daha faydalı olurdu.

en mantıklı cevap, 100 lira ne la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000 TL'ye ne çiçeği aldınız merak ediyorum. Çelenk miydi yoksa?

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

2000 TL'ye ne çiçeği aldınız merak ediyorum. Çelenk miydi yoksa?
    30 kadar kız var her birine buket

• almasaydın, 8 mart dünya çicek alma günü değil ki

eminim ki sınıftaki hiç bi kız senden çicek beklemiyordu yani, o yüzden kızlara ay söyle ay böyle diye bok atmana gerek yok

senden para isteyen kızlar değil, erkeklerdi zaten, o erkeklere karşı sesini cıkaramamışsın; vermişsin parayı. herkese olur böyle arada, ders olsun, bir dahakine sesin cıksın. özgüvenin olsun. suçlu başkaları değil, sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 9 Mart 2019; 21:36:42 >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • veren olmadıysa gitti para

Orijinalden alıntı: Petegrus

veren olmadıysa gitti para

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cidden niye çiçek aldınız? İşe yarar bi şeyler yapsaydınız bari kadınlar için. Her özel günde çiçek alma adeti zaten çok tuhaf. Bi de bunu jest kabul ettiyseniz zaten karşılık beklememelisiniz. Dünyanın en pahalı hediyesini de alsanız kimse bunun geri dönüşünü yapmak zorunda değil. Adı üstünde hediye. Içinizden gelir yaparsınız, kimse sizi zorlamaz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.