Şimdi Ara

8 mart kadınlar gününü kabul etmiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evrimsel olarak bile erkekler kadınlardan güçlüdür. internette nereye girsem yok mememe dokunma yok vucudum benim yok istediğimi yaparım. anası zamanında babasının ayaklarına kadar yıkamış gelmiş burada feminist tavırlar falan.
    tamam sakinim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Ya aslında ben de rahatsızım bazı şeylerde, mesela otobüsteyken her göz potansiyel tecavüzcüymüşsün gibi senin üzerine dikiliyor. Ayaktayken veya otururken, bunun sebebi de dışarıda olan bir ton taciz ve tecavüz olayı. Yani yine sıkıntı biz de. O şikayetçi olan kızların hepsi ne yazık ki dışardaki hayatlarında tacize maruz kalıyorlar. Sıkıntı ise, yapıp sokağa salmak, eğitilmemek, eğitimsiz olmak.



    Bu arada sevgili anneme kadınlar günü dolayısıyla bir adet menekşe almaya gidiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 8 Mart 2018; 14:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalıp gitmeye korkuyor insan ya sapık muamelesi görmemek için. geçen bi kafede oturup sizler için yemek fotoları çekiyorum yine. öyle dalmışım,karşımada bi kız geldi oturdu ağız yüz yapıyor ne bakıyorsun diye. kızda 1,60 160 kilo bişey. bunların hep sosyal medyada dötünü kaldıran abazanları var. yoksa normal şartlarda böyle bir kız bakıldığını fark ettiği an o adamla evlenmesi gerekiyor. başka şansı yok çünkü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işte beklediğim konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.