Şimdi Ara

8 HANELİ ONAY KODU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR 1 HAFTADIR VİZELERDEN DOLAYI OYUNA GİREMİYODUM.DÜN BİŞİ ÖRENDİM ARKADAŞIMDAN.BU GECEKİ RESETE KADAR HESABA BİR ONAY KODU YARATMAZSAK HESAPLAR SİLİNİYOMUŞ.DOĞRUMU ACABA.RESMİ SİTEDE HESABIN SİLİNMESİYLE İLGİLİ BİR DURUM YAZMIYOR ÇÜNKÜ.

• hesaplarımız sılındımı yanı
  • Böyle bir şey bilmiyorum
    Ayrıca siteye giremiyorum
    Ayırca yeni 8 haneli numara cok karıssık sanırım
    Ayrıca Şuan oyuna girenlerin cogu sallama şifre ile giriyo
    Ayrıca

• Silinme olayının olacağını hiç sanmıyorum. Öyle birşey olsa üklenin yarısı oyunu bırakır. K2 de batar. Kendi giyotinlerine yatacaklarını sanmıyorum. Ama şu var. Böyle işlerle zaten milleti soğutuyorlar. Yakında hesapların silinmesine gerek bile kalmayacak.
  • durmak yok yola devam koooo sitesi açılmıyoki nasıl alıcaz güvenlik şifremizi
    alt yapı yok ama yeniliklere devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: :)

durmak yok yola devam koooo sitesi açılmıyoki nasıl alıcaz güvenlik şifremizi
    alt yapı yok ama yeniliklere devam

Site açılıyorda şuanada aşırı yüklenme var.
  • slm 1 s3n3once ko dan gelen mailde hersetı degırtırdım su andaitem kııtleme pw ve 3 tanede gıslı sorum var yıne yenıden kod almam gerekıyomu chara gırmıyorum ama yınede dursun bı kenarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende item kitleme şifresi yok ne olcak offff
  • ARKADAŞLAR BENDE DÜN OYUNU YÜKLEDİM VE OYNADIM.ŞUAN AÇMAK İSTİYORUM AMA KENDİ ŞEHRİME GİRİŞ YAPMAK İSTEDİGİMDE 8 HANELİ BİR KOD İSTİYOR BENDEN.BU NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ ANLAMADIM.SİTEYE GİREYİM DİYORUM AMA ORDA DA SAYFA AÇILMIYOR.BU KODU NERDEN BULABİLİRİM BANA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VAR MI YAA.
  • K2 nin işi işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.