Şimdi Ara

8 GB iPhone 4 Yeter Mi?[Sadece İnternet için Oyun Yok.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babama ikinci el iphone 4 alacağız sanalpazardan taksitle. Piyasaya baktım da genelde 8 gb lık var. 16 gb lar komisyonla 600 tl oluyor o kadar da çıkınca insan ister istemez 150-200 daha fazla verip 4s alırım diye düşünüyor. 4s piyasada bol aslında ama babama fazla kaçar. 500 e buldum bir tane 8 gb tr cihazı temiz ama kapasite konusunda sıkıntı da kaldım. Sadece internete girecek. Oyun filan yok. Bir de arada müzik dinleyip film izler o kadar. Ayrıca iphone 4 te eski sürüme dönme,jb olayları filan olduğu için sıcak bakıyorum. Babam öyle uygulama kullanmayı pek bilmiyor tarayıcıdan girmek daha kolayına geliyor. Evde 16 gb ipad 3 var. Ben bile bir sürü kullanamadığım uygulama,kitap,fotoğraf,oyun,müzikle 1 gb a yakın boş yerim var. Babam şu an zaten N95 kullanıyor 8GB 6 gb ı boş çok fazla yer kullanmıyor ama akıllı telefonla n95 bir değil ya oradan şüpheye düşüyorum. iphone 4 8gb tr cihazı 500 tl eder mi? Yoksa 600 tl ye 16 gb yurtdışı kayıtlı mı alayım? 750 ye de 4s var 16 gb kayıtlı çok temiz?Kafam çok karışık ne dersiniz? Hepsi ios 7 cihazların ios 6 lı siyah renk bulamadım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 11 Mayıs 2014; 13:51:56 >

• Yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ip 4s 16gb al baban icin baya sure gider

• quote:

Orijinalden alıntı: games087

bence ip 4s 16gb al baban icin baya sure gider

komisyonla 800 e geliyor çok değil mi ya bu adam sonuçta sadece internet için kullanacak bir telefona 800 tl vermek bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Babama ikinci el iphone 4 alacağız sanalpazardan taksitle. Piyasaya baktım da genelde 8 gb lık var. 16 gb lar komisyonla 600 tl oluyor o kadar da çıkınca insan ister istemez 150-200 daha fazla verip 4s alırım diye düşünüyor. 4s piyasada bol aslında ama babama fazla kaçar. 500 e buldum bir tane 8 gb tr cihazı temiz ama kapasite konusunda sıkıntı da kaldım. Sadece internete girecek. Oyun filan yok. Bir de arada müzik dinleyip film izler o kadar. Ayrıca iphone 4 te eski sürüme dönme,jb olayları filan olduğu için sıcak bakıyorum. Babam öyle uygulama kullanmayı pek bilmiyor tarayıcıdan girmek daha kolayına geliyor. Evde 16 gb ipad 3 var. Ben bile bir sürü kullanamadığım uygulama,kitap,fotoğraf,oyun,müzikle 1 gb a yakın boş yerim var. Babam şu an zaten N95 kullanıyor 8GB 6 gb ı boş çok fazla yer kullanmıyor ama akıllı telefonla n95 bir değil ya oradan şüpheye düşüyorum. iphone 4 8gb tr cihazı 500 tl eder mi? Yoksa 600 tl ye 16 gb yurtdışı kayıtlı mı alayım? 750 ye de 4s var 16 gb kayıtlı çok temiz?Kafam çok karışık ne dersiniz? Hepsi ios 7 cihazların ios 6 lı siyah renk bulamadım valla.

Hocam kesinlikle yeter 8 gb yi millet ne kadar da küçük görüyor :) . Amcam a aldık 8 gb sadece internet değil sadece konuşmak için , Fazla bile. Hayırlı olur umarım faZlası israf olur .

• Kesinlikle yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.