Unıq ıtemlerıne baglı mesela arkımda +7 dd kafalık var half plade fp paper +8 gelen 800 vuruyo max bu gıdene 1300 cakıyo
zuahaha +7 dd mi
olamazmı??? fire drake'de oluyor bilmiomuydun
fp set bnce
+8 fp set bence ideal +7 chitinden daha ii derim 75 defans fark ediodu set olarak giyince galiba ii ama bence attack daha onemli rogue da
zaten shell demisin kimse +7 shelle wercegim parayla (beramusta) +7 chitin giyerim defans ability olan takılar alırım pp felan gibi rogue da +7 shell defansı pk ii deil ben ayaklık ellik kafalık aldım ayaklıkla ellik arasında chitin +7 ile 5 defans fark war 5 defans fark için 700m werilmez
en guzeli +8 chitin set rogue için we saglam takılar
walla ben 63 lewel fp +8 set 82 hp assasinim chitinli halimden daha ii iş yapıyorum attack 1600
bende okcu kasıcam +8 fp dusunuyorum.
+7 chitin set daha iyi defans ta gerekli attack ta da 8 ile arasınra fazla bi fark olmz zaten benim fikrim bu
Bence fp al eline 2 tane dual +7 shard adama cizik at gec
he bide +8 set ile sana 1500 atarLar !!
+7 chıtın set atakın azlıını silahlarla doldurursun
walla bnce snn oynayışına bağlı adamlardan ii kaçarım diosan fp+8
yok kaçamam diosan chitin+7 ama bnce fp+8 daa ii attack uçar
CZ de ilk olarak 1. sırada öldürmek deil ölmemek gelir o yüzden chitin +7 set derim sürekli ölürsen öldürmenin bi anlamı kalmaz
benimle aynı lvldeki her +8 fpli arkadaşla her halükarda kapışmaya hazırımi
Chitn4Ever
+7 Chitin Set
+8 fp setin war ve düşünüyorsun ilginçla hemen giy 15 dex chitinle fpnin defansı arasında sanki dağlarca fark war +8 FP SET
fp giy zamandan tasarruf et örneğin çabuk öldürür başka birine dalarsın yada çabuk ölür towndan daha çabuk çıkarsın(ve çok kısa sürede buffunu tazelemiş olursun)
Lvl 65 +7chitin set var.+8MD ve +7 MD var.Defans 300AC ile 810 AP wolf ve weapon sc ile 1549 oluor.+8FP hic denemedım ama chıtınle suan cyhperda rahatım(hatırlatayım dogal iron neck ım var 65 skıllı)
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
fazla def. verenler chıtın az verenler fp yani pauldron+ pads chıtın gaunlet + helmet+boot fp
bencede ikisinin ortası
Bence Sadece eldiven ve ayakkabı +8fp olsun çünkü defans farkı fazla yok chitinler ile diğerlerini chitin giy şahsen benim öle
+fp ıle +7 chıtın defans farkı nedır
en iyisi +8 chıtın bendeki gibi ama bulmanız zor olabilir ben bunun için çok uğraştım
bence en iyisi +7 chitin set.defans önemlidir.aslinda bu fp - chitin giyme konusu birazda serverlerle alakali.aresde +8 fp giyiyorsan çabuk yatarsin herkesin elinde +8 mdler dolaşiyor.ardreamde bile öyle kime baksam +8 md.benim charimda +7 fp giyiniyor.dd 13 de kafaliğim var.şimdiye kadar 650den yukardi damage görmedim.(ardreamde)ama fp giyen asaslara 1kdan biraz daha fazla vuruyorum.wolflu ve ws lu ap 1250 (md+8 dv +7 +7 chitin set)