Şimdi Ara

8 EKİM EHLİYET SINAVI ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Hngi araci verecekler size?

Beni çağırmadılar henüz. Tahminen bu hafta içi çağırırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametsamett kullanıcısına yanıt
    Egitim aracinizi sinav gunu kullanacaginiz arac olarak belirleyin sinav gunu bir nebze heyecaninizi alir ve araca yabancılık cekmezsiniz. Bu konuyu ozellikle belirtin ve israrci olun. Plakayi not edin bir yere.

• quote:

Egitim aracinizi sinav gunu kullanacaginiz arac olarak belirleyin sinav gunu bir nebze heyecaninizi alir ve araca yabancılık cekmezsiniz. Bu konuyu ozellikle belirtin ve israrci olun. Plakayi not edin bir yere.

Farketmez hocam şöförlük sıkıntım yok allaha şükür

• sametsamett kullanıcısına yanıt
    O zaman hayirli olsun kazasiz belasiz.

• 16 gün kaldı millet durumlar nasıl

• Ben kursa kaydimi yaptirdim fakat sınav ücreti falan yatirmadim kurs hallediyormu acaba

• Direksiyon planlaması için beni çağırdılar gittiğimde çoğu saatler alınmıştı bana saat sekiz eğitimleri kaldı bu bir dezavantaj yaratırmı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Direksiyon planlaması için beni çağırdılar gittiğimde çoğu saatler alınmıştı bana saat sekiz eğitimleri kaldı bu bir dezavantaj yaratırmı sizce?

14 saat zorunlu vermeleri gerekiyor diye biliyorum ben 12 saat aldım örneğin sen tamamsın dedi 2 saati yapmadık
    Bence konuş kursla fazla pratik iyidir
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    İki ders simülasyon on dört derste normal araç içerisinde pratik olacak her ders elli dakika olacakmış. Takıldığım tek nokta derslerin çoğu sabah saatlerinde olması umarım bir dezavantaj oluşturmaz bu durum.
  • BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    Sinavinizda sabah saatlerinde olabilir. Hatta ilk siz bile başlayabilirsiniz.

• quote:

Sinavinizda sabah saatlerinde olabilir. Hatta ilk siz bile başlayabilirsiniz.

Umarım sıkıntı olmaz da geçerim şu sınavları

• Hepinize bol şans beyler bugun bende direksiyona girdim yüzde 99.9 geçtim çok güzeldi heyecan yapmadım sakince temizce geçti

• Beyler direksiyon sinavina kadar kac kere direksiyon egitimi aliyoruz. Ben hep otomatige alistim etrafta manuel arabaya yok. Bana araba kullanmayi ogretecekler di mi:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Beyler direksiyon sinavina kadar kac kere direksiyon egitimi aliyoruz. Ben hep otomatige alistim etrafta manuel arabaya yok. Bana araba kullanmayi ogretecekler di mi:D

Bugün ilk dersimi aldım ben daha önce hiç araba kullanmamış olmama rağmen baya baya sürdüm bizim kurs 14 ders vercez dediler

• Evet beyler son 6 gun heyecanla bekliyoruz..

• Hepinize başarılar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artles -- 2 Ekim 2016; 12:57:32 >
  • Arkadaşlar e devletten sınav giriş belgesi sorgulattığımda giriş belgesi bulunamadı diyor. Sizde de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModernSultan

Arkadaşlar e devletten sınav giriş belgesi sorgulattığımda giriş belgesi bulunamadı diyor. Sizde de böyle mi?

Giriş yerini ve belgesini kurs veriyor

• başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl geçti arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.