Bildirim
+8 dark vane mi +8 shard mı (8. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
şakamısın sen yha -
herif dv yi yakıp shardı basıo neden bi sebebi var demekki shardd !! -
Et bence -
dark vane daha ii bence. dex bonus ve dd işlemiyor -
her guzelim bi kusuru olur dv süper bi item olr ama -hp/mp olmasa yinede lwlin 67+ ise dv kullan dual shard8in warsa ver birisini takarsın sol eline çokta güzel olur atak acısından karlı cıkarsın hem dv unique oldugu için sekme olasılıgı daha düşük + kritik vuruslar yapabilirsin.. seçim yinede senin -
ben DV tercih ederdim cunku ozel bir ilgim var bu silaha karsı -
diesde Hiz ın elinde dual dark vane var sanırım. neden kullandığını sormak lazım -
takas etme zararlı çıkarsın -
sol el için söylüyorum +8 dark vaneyi shard la kıyaslayanları hayretle bakıyorum. millet shardın ap sine bakıp yarum yapıyor. o arkadaslar hiç dv kullandımı acaba. dv ile +8 shardı sol elde bırak kıyas yapmayı tartışmam bile. -
Yedi senelik konuyu hortlattın. Amaç neydi? -
cok cahiilsiniz lan shard 8 de neymiş çöp item dw 8 le kıyaslanamaz bile dw dex bonusu ile shardı ağlatır -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
Sağ eli shard +8 posion dmg lı diğer eli Dark Vaneama 2 eli Dark Vane bence olmaz Pm atabilirsiniz
Bu mesaj foruma ilk mesajım falandır tahminen
-
Düşük level için shard
Yüksek level için dw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2006
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi hışımla girdim konuya "vay anasını eski knightçılar toplanmış konuyu popülere bile taşımışlar" diye ama ... -
Duygulandım -
vay be kim kaldı eskilerden sağ el şart 8 sol el dw bu ara beyler :D -
knight -
+9 cleaver tek geçerim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lperen -- 27 Eylül 2014; 9:54:23 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X