Şimdi Ara

+8 dark vane mi +8 shard mı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
4
Favori
33.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roan Campda skeletona koxpa birakirdik :D partiden attiklari zaman gidip trol cekerdik vay anasini bee:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinir krizleri geçirdiği bile olmuştur bu oyunun ama geçmişe bakınca duygulanıyorum özlüyorum o günleri :) O zamanlar bir kaç gb lik itemin mutluluğu şuanın milyarlarından daha değersiz çocukluk güzeldi be

• +8 taramalı bonba al

• Bune arkadaş ya üye olduğum günden beri bu konuyu görüp duruyorum popüler konularda ilk sıralarda

Ne +8 vane miş shard mış hepinize dağıtıyımda gidin artık.

• 8 yıllık konu bi anda popüler oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan be ne oynardik troll tk of uleen :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +6 dark vane +7 shard vardi. Shard'a rebith bile basmamistim. Asas oyunculari dark vane icin yalvariyordu. Satmamistim sonra yabanci bir kizla adream-da takiliyordum. Beni healliyordu. Oyun fire dark ve oncesi olarak guzeldi.

• 2007 Fire drake(rebirth,80 lvl) öncesi oyun mükemmeldi, ash knight partisine bile girmek büyük bir gururdu onun tepesinde DTS'ler vardı oraya ezikleri almıyorlardı tabi, eslantda talos tk cıkardı kesecek adam cıkmazdı. Ah ne günlerdi...
  • Hala nasıl popüler konularda duruyo bu konu

• Youtube da eski videoları izledikçe içimdeki knight sevgisi ölmüyor. 6 senemi verdim ama pişman değil. O ortam olsa tekrar veririm.
  • Hp ve mana düşükse dark vane giyilmez.Bazı playerlar şekil olsun da gerisi önemli değil mantığında.

• vay be ne gunlerdi cok duygulandim.lol falan populer bu aralarda bu oyunun ortaminin yaninda hikaye.hicbir online oyun bu oyun gibi olamadi.isin kotu tarafi bu oyunun kiymeti disardan bakilinca, oyunun ortaminin icine girmedikce anlasilamiyor.

• Yapmayın la, duygulandım.

• emc ve lüfredeki lard orc görevi vardı +5 cleaver sonsuz yapılabiliyordu 500 kya koyuyoduk aralara 5 m lik 500 mlik sıkıştııyoduk az mı para kastık az mı chatten küfürler yedik be bunu bile özlüyorum daha neleri vardı bu oyunun partylerin zevki falan hiçbir oyunda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alinti: No Way Out

Arkdaslar bu günlerde güzel bir MYKO (max 70lvl) sunucu ariyordum,türklerin risingko'ya baktim virüs dolu, cüceko'da da rootkit var ve oyuncu sayisi yok, ayrica Türk pv'lerinde edit item dolu ve pus satisi var.

Birkaç gündür düzgün sunucu ariyorum, QuarantineKO'yu buldum su an Betada, 1 kasimda asil açilisi yapacak benim gibi eski günleri özelyen varsa çok iyi bir myko sunucusu, herseyi geçtim en azindan adamlar cilentine virüs koymamis. Paneline bile baksaniz kalitesini anlarsiniz.

Özet geçmek gerekirse;

PUS'da scroll satisi yok, sadece irk isim class gibi hizmetler satiyorlar
    EXP 10X, Item rate 3x
    max level 70lvl
    gerçek myko db, edit skiller filan yok

Panel :https://www.quarantineko.net/

Yok abi pvp serverlar eski zevki vermiyor nedense belkide o zamanlar küçük oldu?umuz için öyleydi

• Vay be harbiden hüzünlendim neydi o günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

Bizim arkadaşda takas etti zararlı çıktı bence shard daha iyi

Ilk mesajlardan bi tek sen hayattasin:)).

• ulan ne güzel oyundu ya bu oyunun zevki baska hic bir oyunda yoktu tabi koxp dupe +10 itemler girince biraktım oyunu

bence efsane online oyun heyt be ne günler gecti

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.