Şimdi Ara

8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    size intel iyi iyi şanşlar ve başarılar dilerim
  • YoungScientist kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu yüzden intel almak istemedim zaten anakart yeni çıkacak işlemciyi desteklemeyecek diyorlar mesela i5 97x işlemci aldım diyelim ileride değiştirmek istersem anakart yeni nesile yakın olsada desteklemeyecekmiş anladığım bu benim yanlışta anlamış olabilirim . o yüzden amd yeni nesil işlemci çıkartırsa ona focuslanırım . eğer yeni çıkacak işlem ne hiç bilmiyorum o işlemciyi destekleyen bir anakart varsa onu alıp yapmakta çok masraflı olur sanırım
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    sistemi linke tıkladım ve detaylı inceleyemedim çünkü sizin yazdıgınız amd botu çöp zaa laflarını okuyup cevap veriyorum eger linki tekrar atarsan incelerim arkadaşada eger parçalar iyise tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

size intel iyi iyi şanşlar ve başarılar dilerim
    kardeş niye cevap vermedin ? hakaret ediyorsun hakaret ettin diyorsun cevap verirmisin lütfen nerde hakaret etmişim.
  • dostum sistem güzel çünkü bu paraya hem klavyede dahil bi tek ekran kartı markası iyi degil ama sistem gayet uygun benim yaptıgıma göre f/p olarak iyi alınabilir

bu sisteme sadece bi 500 gb samsung 500gb m2 ssd alıp 12 bine tamamlarsan saglam sistem olur
  • quote:

sistemi linke tıkladım ve detaylı inceleyemedim çünkü sizin yazdıgınız amd botu çöp zaa laflarını okuyup cevap veriyorum eger linki tekrar atarsan incelerim arkadaşada eger parçalar iyise tavsiye ederim
    madem incelemedin uzaktan niye atıp tutuyorsun yok sende bilgi yok vs diye ?
    and botu bana hakarettir dostum yaptıgım şeye çöp demen hakarettir alaycı tavırla zaaa xd demeniz hakarettir

bu arada 12 bin sistem istiyen arkadaş sizni attıgınız sistemi konuda paylaştı benim yaptıgım sistemden daha uygun alınabilir
  • quote:

dostum sistem güzel çünkü bu paraya hem klavyede dahil bi tek ekran kartı markası iyi degil ama sistem gayet uygun benim yaptıgıma göre f/p olarak iyi alınabilir

bu sisteme sadece bi 500 gb samsung 500gb m2 ssd alıp 12 bine tamamlarsan saglam sistem olur
    galax aslında çok da kötü bir marka değil, innodan, msi ventusdan felan çok daha iyi belirtilen model.
    galax markası forumda bi kaç arkadaş çabuk bozuluyor diyor bende tam bilmiyorum forumun yalancısıyım ama sistem fiyatıan göre güzel
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    asko altenaktif amd işlemci için biraz daha iyi anakart var mı önerebileceğin ?
  • quote:

and botu bana hakarettir dostum yaptıgım şeye çöp demen hakarettir alaycı tavırla zaaa xd demeniz hakarettir

bu arada 12 bin sistem istiyen arkadaş sizni attıgınız sistemi konuda paylaştı benim yaptıgım sistemden daha uygun alınabilir
    yahu cıldırtıyorsunuz cünkü

her konuya öneri sunuyorum amd severler karşı cıkıyor 6/6 alınmaz, yok mobo yok sogutucu vs diye cevap veriyorum hakaret ediyorlar ne yapayım başka ?

yahu ben 3-5k arası ryzen ve 580/570 öneriyorum üstüne maksimum verim alacagı itel/nvidia önerisi veriyorum bu sefer de gene amd sever arkadaşlar giriyor araya.

2060 ve 2070 alma vega 56 al undervolt yaparsın yok vega64 biosu yüklersin diyenler var bu forumda insanları yanıltıyorlar. başka hiç birşey yaptıkları yok. cevap veriyoruz 3-5 amd sever arkadaş toplanıyor sanki sözleşmiş gibi mesajlarımı alıntılıyorlar.

ben yakınlarıma 1050ti 1060 alma 570 al diyen birisiyim kısıtlı bütce ile. ama fanboy ben oluyorum her seferinde.

• Nolonger N kullanıcısına yanıt
    dostum amd de suanda fiyatna göre verdigi perfomansı muazaam olan b450 tomhavk modeli var x470 deki bazı parçalar b450 tomahavk modelinde kullanılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Mart 2019; 21:25:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FooL

olmuş mu?
    bu soğutucu daha iyi seçiminle ilgili bence sıkıntı yok. ekran kartı başka model olabilir ama o zaman da fiyat yükselecek. dürüst olmak gerekirse sattığım fiyatlar belli bu ürünleri ve aynı ürünleri/daha yüksek ürünleri bu fiyattan verdiğim için fiyat konusunda yorum yapmayacağım çünkü pahalı oluyor. ama soğutucu olarak önceliğin corsair/nzxt olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ein ausländer

Kaç yıl önceki test bu acaba? 1-2 ay önceki incelemelere bak da öyle konuş. Gitmiş 1,5 yıl önceki sonuçları almış da gelmiş. Bi bitmedi sizin gibiler. Vega 56 güncellemelerle 1070 ti seviyesine geldi. Neymiş fazla güç tüketiyormuş 210w a fazla diyor arkadaş.
    hocam şu yazdığınla bile hala ciddi olduğuna inanamıyorum, seneler önce de güncellemeyle iyileşecek diyorlardı hala iyileşecek diyorsun yatırım aracı mı ekran kartı 1.5-2 sene bekleyeceğim iyileşsin diye Rezil olmaman adına test atmıyorum bari sen test at bakanlar desin ki senin için bu da uğraşmış ama yapamamış diye

• Aldığım sistem hem parça kalitesi olarak hemde marka olarak içime sinmesi lazım. Bu sistemde

z370 anakart eski nesil değil mi
    ramler 3000mhz
    dark aqua soğutucu ne kadar yeterli
    kasa çok iyi değil gibi
    klavye mouse set 90 tl ne kadar iyi olabilir
    monitör dahil değil bütçemi aşıyor: (

bunlar açıkçası içime sinmedi. teşekkür ederim tavsiyen için ama paylaştığım i5 li sistem daha çok uygun gibi geldi. mouse klavye monitör 2000 tutsa 12000 civarinda istediğim gibi bir sistem oluşturmuş olurum diye düşünüyorum. sizce yanılıyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dostum dedigni anlıyorum ama ve lakin dedigim gibi tavsiyeni yaparın insanlar begnirse + tuşuna basar seni destekler

bak ben bu tavsiyeyi görmedim arkadaş sagolsun attı hoşuma gitti gayet güzel kavye fare seti vs herşeyi var 11 bine bedava

6/6 işlemciler için güncel oyunalr anormal çogrında çıktı eskiden 4/4 işlemci herşeye yetebiliyorken suanda 6/6 işlemciler zorlanır bazı oyunlarda uzun süreli kullanımda 6/6 alınacaksa k olan modeller tercih edilip sonuna kadar oc yapılır ama türkiyede bunlar maglesef aşırı tuzlu yoksa bana kalsa dolar 3 olsada herkez i7 i9 alsa kim istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Mart 2019; 21:30:35 >
  • quote:

olmuş mu?
    Hocam 11k'ya sistem toplamışken bence i5 yerine i7'yi tercih ederseniz daha doğru olur gibi. Gerekirse yerinizde olmsam soğutucudan kısardım daha sonra alacaksam illa onu birkaç ay sonra alırdım.
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    ekran kartını msi 2070 alıcam. oraya benzer fiyatta onu ekledim toplam fiyatı görebilmek adina. sanırım anakart microatx secmisim onu da normal atx kasa ile değiştirirsem tamam olur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ekran kartını msi 2070 alıcam. oraya benzer fiyatta onu ekledim toplam fiyatı görebilmek adina. sanırım anakart microatx secmisim onu da normal atx kasa ile değiştirirsem tamam olur heralde
    ben olsam daha düşük bir soğutucu alırdım dışarıdan :
    www.vatanbilgisayar.com
    THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-water-30-performer-sivi-sogutma-sistemi.html
    bunun gibi. işlemciyi i7 ye çekmenin yoluna bakardım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.