< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
8 ayda sıfırdan Türkiye 1.liğine (3. sayfa)
-
-
Deep Learning ve Machine Learning
-
Sirketin konusu biraz nis arastirsaniz bulursunuz zaten, fpga ve asiclere ml implement eden bi is vardi, gecen ay phd ye cikarim diye (master i var o da bilkentteb) 4k yi reddetti ve iş remote değil, ctis mezunu bir backendcinin lisans mezuniyetindeb 2 yıl sonra 4k teklif alacağını sanmıyorum. Bu arada uç örneklere gideceksek nvidia tesla filan phd student a part time a nette 7ye yakin veriyor zaten, onlar bambaşka seviyede
Bu arada ben data staji yaptım, backendcilerle bir kez konuştum onda da hali saha kadrosu kuruyorduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hojam piyasayı bilmiyorsunuz bence internetteki karşımıza çıkan yorumlardaki gibi herkes asgari ücretin bir tık üstüne çalışmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi de konu maaş değil. Ben internet yorumlarına göre konuşmadım, bilkent mezunu kişilerle yüz yüze veya internetten konuştum . Kaldı ki bu insanlar 40-150 bin lira arası maaş alıyordu.
-
Bundan hemfikirsen yaparsın reis
Hocam bilkent ee için kaç net tyt ayt lazım
Üstelik maddi olarak zengin mi olmalıyız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yunus EmreyoutubeAYNEN BANA ŞURDAN Bİ TOUCH BLUE ALSANA YA #kontravoltahttps://www.youtube.com/watch?v=x5HrJLVIzlo&feature=youtu.be
-
kardeşim bir sürü sıralama hesaplama sitesi var aç bak.
babadan burslu okuyacaksan ailenin iyi bir geliri olmalı. anne baba memursa %50 de okuturlar.
-
Baştan kaybettik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rastgele bir sınava çalışıp, birinci olmak yerine kendi yaptığım işte birinci olup, parama para katmayı tercih ederim.
-
Xd
Olamazsın ama dediğin gibi çalışırsan iyi bişeler gelir yine.
Şuanki netlerini bilmeden kesin konuşma derim.
-
Sıfırdan başlayacağım demiş.
O zaman sayısal alanda 1. olması imkansıza yakın ama sözelde olabilir.
-
Herkes çabasının karşılığını alacak hocam. Sayısal için derece yapamayacağı anlamına gelmiyor ama 1. olmak ayrı bişey.
Oldun şuan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lan sayısal Türkiye birincileri ortaokulda Matematik olimpiyatlarına katılıp integral çözüyor. Sen bu işi ne zannediyorsun puhahaha
-
Inşallah olursunuz kolay gelsin başlarılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X