Şimdi Ara

8. ayda 5 dk 1 kontör bitiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana Vodafone'dan msj geldi. 21.08.2007 tarihine kadar ind. listenizdekilerle 500dk boyunca 5 dk 1 kontöre konuşabilirsiniz dedi.Nasıl yani?Eskiden böyle değildi..Yoksa 8. ayda bitiyormu bu olay?Zaten Ceparanda bitti. Ben bir konuşmaya başladımı 2 saati buluyor kız arkadaşımla.Hangi operatör hangi hat önerirsiniz?

• O senin 500 dak konuşacağın süren arkadaşım
  • önceden sınırsız olan 5 dk 1 kontür artık düzenli tarih lere kontür yüklemen şartı ile 500 dk ile sınırlı ister 1 günde bitir ister yükleme yaptığın 2 tarih arasında şu anda trkcell kampüscell le ilk 10dk 1 kontür ( kampüscell li olmak için şartlar sitede var ) 2 hattı kullanarak idare et yada AVEA yı kullananların çözümlerine bir bak.
  • Mylovve ve Bukalemun cvp için teşekkürler.Avea ya tövbeliyim ben.Konuşurken 20 dk falan olun ca telefon kesiliyor.Sonra birde ses kalitesi çok kötü.Vodafone'dan aslında memnundum,şu bedava smsler ayda birkezle sınıtrlandırımasaydı şahaneydi..
    quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

önceden sınırsız olan 5 dk 1 kontür artık düzenli tarih lere kontür yüklemen şartı ile 500 dk ile sınırlı ister 1 günde bitir ister yükleme yaptığın 2 tarih arasında şu anda trkcell kampüscell le ilk 10dk 1 kontür ( kampüscell li olmak için şartlar sitede var ) 2 hattı kullanarak idare et yada AVEA yı kullananların çözümlerine bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsigalkobjk -- 26 Temmuz 2007; 23:38:48 >

• Vodafone dan hem cüzdanın hem de ruh sağlığın açısından vazgeçme. Ağrı dağında değilsen avea kullanma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsigalkobjk

Bana Vodafone'dan msj geldi. 21.08.2007 tarihine kadar ind. listenizdekilerle 500dk boyunca 5 dk 1 kontöre konuşabilirsiniz dedi.Nasıl yani?Eskiden böyle değildi..Yoksa 8. ayda bitiyormu bu olay?Zaten Ceparanda bitti. Ben bir konuşmaya başladımı 2 saati buluyor kız arkadaşımla.Hangi operatör hangi hat önerirsiniz?

evet eskıden boyle degıldı...banada 15 -20 günük bi süre geldı bır ay bıle degıldı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.7 2.8 ortalama yeterli mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.