Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 4 ocaktaki direksiyon sınavında yokuşta istop ettirdim diye kalmıştım. 18 ocaktaki sınavda geçtim. Dosya ne zaman hazır olur ortalama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben izmirde oturuyorum bizdede randevu sistemi filan yok.Dosyanı alıp makbuzunu ödeyip gittiğinde 1 gün sonra veriyorlar.
  • Merhaba

8 Aralık da yazılı sınava 5 ocakta teorik sınava girip geçtikten sonra 15 ocak da dosyamı alıp 20 ocakta ehliyetimi 3-4 saat içersin de aldım.

Normal de istanbulda halen randevu alamazken İstanbul dışında başvuru sonrası bir kaç saat de ehliyet almak mümkün oluyor
  • Ellemon kullanıcısına yanıt
    Valla dostum kursuna göre değişir o bizim kurs cuma günü vericekmiş.Bende 18inde ilk sınavıma girdip geçtim.Bazı kurslar daha erken yada geç verebiliyorlar kursuna sorup öğrenebilirsin.
  • Prozacc kullanıcısına yanıt
    E Randevu sabah 9 mu akşam dokuz mu

sabah tam 9 da almaya çalışıyorum hepsi dolu oluyor :(
  • szgnsr kullanıcısına yanıt
    :) Sabah 9 da açılıyor sistem.Ama senin gibi bilgisayar başında nöbet tutan çok insan var , 5 dakikada tükeniyor...

Yeni sistem gereği istediğin heryerden randevu alıp gidebilirsin.Bilgin olsun...
  • Prozacc kullanıcısına yanıt
    pöfff bu gidişle alamıycaz ehliyeti nedir bu ya :( ist heryer dolu
  • sağlık ocağı vermedi raporu :( arkadaşlar beleş sağlık raporunu kaçırdım bana kaça patlar sağlık raporu?
    hastane veya polikliniğe gidersem hangi doktora görüneyim?ikametgah ettiğim yer başka il,sağlık raporundaki adrese geçici süreliğine kaldığım yerin adresini mi vereyim?ACİLLL
  • Ortalama 50 TL istiyorlar sağlık raporu için.

Verdiğin adresin çok önemi yok.Özel poliklinikler veya Kızılaya git.En pratik oralardan alabilirsin...
  • kendimi kötü hissettim peki hastanede 50 tl civarındamı para istiyo...yoksa o 25-30 arası bi fiyat mı alıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 24 Ocak 2014; 18:26:30 >
  • Dosyayı aldım.Pazartesi emniyete gidip halledicem.
  • Sağlık raporuna para mı veriyorsunuz arkadaşlar ? Ayrıca ben trabzondan aldım. Randevu vs yok direk makbuzu yatırıp gittim parmak izi bilmem me ertesi gün aldım ehliyeti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonda para geçmiyor mu :)

Şaka bir yana 1 Ocaktan önce aile hekimleri ücretsiz olarak veriyordu.Ancak artık ücretsiz sağlık raporu aile hekimlerinden alınamıyor...Yani artık para konuşur :)
  • İyiki zamanında almışız sağlk raporunu :)
  • hastanemi poliklinik mi kızılay mı hangisi daha ucuz :)
  • Bu sefer gectim sanirim sinavi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen hepsi aynı.Ortalama 50 TL istiyorlar.Sana hangisi daha yakınsa ona git :)
  • son soru :)) kan grubumu biliyorsam ama kan grubumu belirten bi kağıdım yoksa ehliyet için illa ki kan grubumu belirten bi kağıt mı almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebu13

son soru :)) kan grubumu biliyorsam ama kan grubumu belirten bi kağıdım yoksa ehliyet için illa ki kan grubumu belirten bi kağıt mı almam lazım

Evet alman şart.Kan grubunu bilmiyen nadirdir zaten yinede istiyorlar.Benim kimliğin üstünde yazmasına rağmen bile istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhantomAgony

quote:

Orijinalden alıntı: ebu13

son soru :)) kan grubumu biliyorsam ama kan grubumu belirten bi kağıdım yoksa ehliyet için illa ki kan grubumu belirten bi kağıt mı almam lazım

Evet alman şart.Kan grubunu bilmiyen nadirdir zaten yinede istiyorlar.Benim kimliğin üstünde yazmasına rağmen bile istiyorlar.

Peki kan grubu kartını sağlık ocağından alabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.