7o lwl priest olimpiya 200 k np full +7 shell dd +2 rebith lobo +4 +3 gorew kalkanı
rom +1lobo white-selwer earing golden earing full +8 paper kıyafetleri 62 kagıdı +7 raptor +9 takılarr +8 kalkan /hp 10 gb para / 1 k cash msn:dehset_wahset_34@hotmail.com charın fiyatı pazarlıksız 300 ytl weya warrior la takas edilir
upupupupup
------
Arkadaşlar bu adamın char sattığı felan yok.Msn de kurnazlık yapıp charınızı almaya çalışıyor.Kanmayın bu adama şikayet edildi zaten.
Not:Öle g..e böle y....k
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
Arkadaşlar bu adamın char sattığı felan yok.Msn de kurnazlık yapıp charınızı almaya çalışıyor.Kanmayın bu adama şikayet edildi zaten.
Not:Öle g..e böle y....k
Harikasın kankam
Bu adamın benle bi husumeti war msnden kufur yazıooo inanmayın bole adamlaara Charım satılıktır Msn den görüşürsek samimi oldugumu anlaycaklardır 3.bi kişiye gerek yok
bak sana bi şunları söyliyim ;
1-Bana iftira atma adamın her tür yalnışı bulup bu forma koyarım.Rezil ederim seni beni dh tanır. 2-Dh beni tanır kimseye küfür etmicemi , sen milleti kandırmaya çalış canım.Ama dh de zor.
konu dh için olumlu yönde dağıldı ... HeLaL sana Them uğur dündar gibi adamsın walla ...bütün gizli sakli yasadışı işleri günyüzüne çıkarıon sahtekarığa son
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme