Şimdi Ara

7k'ya Yazacak Tıp YOK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sıralamanızın çok altında ama adnan menderes tıpı ya da celal bayarı düşünmez misiniz aydın tek başına çok güzel manisa da izmire çok yakın şehir olarak güzel. başarılı diye de biliyorum emin değilim ama. bir de ikçü olmuyor muydu 7kya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • usagiskitty U kullanıcısına yanıt

Ne diyeyim hocam yakin arkadasim eskisehir tipta okuyor evde kaliyor gayet de memnun. Ablasi cerrahpasali oda onermisti onun disinda akrabamız 5. Sinif oda memnundu yani ben zaten tip düşünmüyorum problem değil benim açımdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    hocam benim de arkadaşlarımın abileri ablaları okuyor çok önermiyolar herkes farklı demek ki

• Ekşidekiler Harvardı bile eleştirir,o sıralamada yazılacak tıplar gayet iyi.

• Ya izmir katip çelebi’nin bu tarz eleştirisini yapabilir misiniz peki hani neden bu üniler içinde değerlendirilmiyor, gayet iyi diye duydum neden alınmamış

• Bir de aybü’nün neden akreditasyonu yok yaa almak üzere gibi bir şey mi

• Arkadaşlar imkanı olan Gülhane'yi gezsin görsün, biraz ayrıntılı araştırsın. Gülhane için birkaç yıl sonra forumda Gülhane mi yazsam Marmara mı veya Gülhane mi yazsam Gazi mi şeklinde başlıklar açılabilir. Okulun tanıtımının hala yetersiz olduğunu düşünüyorum. Forumdaki Gülhaneli arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar öyle tanıdım ve yazdım okulumu. Kuzenimin sıralaması tam 7k ve gönül rahatlığıyla yazacak.

Eskişehir, Bursa veya AYBÜ için de kötüdür, yazılmaz demeyeceğim ancak Kalite konusunda GATA ve Uludağ'ın bu okullardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akreditasyon konusu da 1-2 yıl içinde halledilecek diyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5kya da yokmuş
    7k'ya Yazacak Tıp YOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.