Şimdi Ara

7december.org

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yok artik jorn van deynhoven.
  • Bu konuları açanlardan birisi emin olun domainin sahibi ve reklam yapıp dikkat çekme derdinde.
  • illuminati.org a giremedim sizdede sorun varmı?
  • Kapatılmış Sayım O Siteden Devam Ediyor
  • Kaçınız başlıktaki yazıyı benim gibi "Yedi Disembır" diye okudu merak ediyorum
  • birisi ne yazdını çevirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zone-h.org sitesi hakkında.
    18 yıl önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

birisi ne yazdını çevirsin

İNSAN YARIŞ UP UYANDIRILMAZ.
    Hepimiz kardeşler ve kız kardeşler. Biz bütün savaşlar ve karanlık bitirmek için güç var. Uyanmak yoksa, biz çok geç olacak ve karanlıkta ortaya çıkacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askimbunlarcips -- 5 Aralık 2011; 18:52:47 >
  • illumunati.org kapanmış ve aynı sayaç 7december.com da devam ediyor. ayrıca sağ tıklarsanız İngilizce olarak 'KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK GÜCE SAHİBİZ' yazısının çıktığını görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Kaçınız başlıktaki yazıyı benim gibi "Yedi Disembır" diye okudu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: [[Evolat'oN]]

illumunati.org kapanmış ve aynı sayaç 7december.com da devam ediyor. ayrıca sağ tıklarsanız İngilizce olarak 'KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK GÜCE SAHİBİZ' yazısının çıktığını görürsünüz.

Sayaçı ben göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRomeni

quote:

illumunati.org kapanmış ve aynı sayaç 7december.com da devam ediyor. ayrıca sağ tıklarsanız İngilizce olarak 'KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK GÜCE SAHİBİZ' yazısının çıktığını görürsünüz.

Sayaçı ben göremiyorum.

CTRL+A yapın en altta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XRomeni

quote:

Sayaçı ben göremiyorum.

CTRL+A yapın en altta

Sadece İNSAN YARIŞ UP UYANDIRILMAZ.
    Hepimiz kardeşler ve kız kardeşler. Biz bütün savaşlar ve karanlık bitirmek için güç var. Uyanmak yoksa, biz çok geç olacak ve karanlıkta ortaya çıkacak ...

yazıyor. Sayaç yok???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.