Şimdi Ara

7970 Lightning Oyun Testleri 12.11 Beta 8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

incelemeler guzel fakat islemci daha guzel, ozellikle 3dmark11 skorlarinin 4000'e yaklasmasi islemci ile alakali. Eline saglik hocam

Eyvallah miex hocam 1200 de 4010 alıyor

Ben 3570k 4.7 de iken 8800 fizik skoru aliyorum. Sen 4.5 ghz'de %35 daha fazla skor aliyorsun, 3770k gercekten hakkini veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

incelemeler guzel fakat islemci daha guzel, ozellikle 3dmark11 skorlarinin 4000'e yaklasmasi islemci ile alakali. Eline saglik hocam

Eyvallah miex hocam 1200 de 4010 alıyor

Ben 3570k 4.7 de iken 8800 fizik skoru aliyorum. Sen 4.5 ghz'de %35 daha fazla skor aliyorsun, 3770k gercekten hakkini veriyor.

aynen dostum bendede 1-2 ay öncesine kadar 3570k vardı terfi ettim 3770k ya

• Merhaba,

PC'nin kendi incelemeden daha güzel

Bir gün bizede böyle bir canavar nasip olur inşallah

Hayırlı kullanmalar...

LUXURY HARD TOP
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Merhaba,

PC'nin kendi incelemeden daha güzel

Bir gün bizede böyle bir canavar nasip olur inşallah

Hayırlı kullanmalar...

sağolasın hocam daha iyileri sizlere nasip olsun

teşekkürler en kısa zamanda eklerim

Ellerine Sağlık Kardo güzel olmuş. Hacı Vram hızın deli olmuş ya laaaa :))

Orijinalden alıntı: WarSaw

BU KARTIN DENGİ GTX670 DEĞİLKİ GTX680 OLABİLİR ANCAK.

FORUMDA Bİ EM DABILYUU NUN SIVISOĞUTMALI OC MANYAĞI GTX670 'İNİ BAZ ALMAYIN. 2.ELDE SATTIĞI HOŞAFA ÇIKARTTIĞI KARTI GÖRSENİZ ONU O HALE GETİRMEK İÇİN ÜSTÜNE 400TL LİK SIVI SOĞUTMA KİTİ MASRAFINA DAHA GİRDİĞİNİ GÖRÜRDÜNÜZ. BİRDE 7/24 O DEĞERLERDE KULLANIYORMUŞ O KARTI.

ŞU KARTI GTX670 İLE MUKAYESE EDİP KARTA KÜFRETMEYİ BIRAKIN ARTIK. Bİ EM DABILYUU ŞİMDİ ONU SATIP GTX680 E GEÇMEYE KARAR VERMİŞ NEDEN ACABA

CEBİNDEN BU HIRS UĞRUNA KAÇ BİN TL Sİ DAHA HEBA OLACAK KİMBİLİR. HALBUKİ YOL YAKINKEN GİDİP BİR TANE HD7970 LİGHTNİNG ALSAYDI ŞİMDİYE NE DERDİ KALIRDI NE TASASI

• quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

hedef 2000 mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

BMW'nun kartı gercekten extrem bir model onu bile gecmiş 3d mark'ta . AMD iyi iş cıkardı bu son sürücülerle!

forumda birsürü 680 kullanıcısı var biriside çıkıp son sürücülerle test yapmıyor lafa gelince sallayan çok heleki hayatında amd(ati) kart kullanmayıp bol keseden sallayanlara zaten gülüyorum bir diğer konuise BMW ile hernekadar fikir uyuşmazlığımız olsada adam kullandığı kartın hakkını veriyor test inceleme üşenmeden yapıyor birkaç arkadaş daha var bu insanları takdir ediyorum gersinede he deyip geçiyorum

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 21 Kasım 2012; 12:14:35 >

Orijinalden alıntı: WarSaw

BU KARTIN DENGİ GTX670 DEĞİLKİ GTX680 OLABİLİR ANCAK.

FORUMDA Bİ EM DABILYUU NUN SIVISOĞUTMALI OC MANYAĞI GTX670 'İNİ BAZ ALMAYIN. 2.ELDE SATTIĞI HOŞAFA ÇIKARTTIĞI KARTI GÖRSENİZ ONU O HALE GETİRMEK İÇİN ÜSTÜNE 400TL LİK SIVI SOĞUTMA KİTİ MASRAFINA DAHA GİRDİĞİNİ GÖRÜRDÜNÜZ. BİRDE 7/24 O DEĞERLERDE KULLANIYORMUŞ O KARTI.

ŞU KARTI GTX670 İLE MUKAYESE EDİP KARTA KÜFRETMEYİ BIRAKIN ARTIK. Bİ EM DABILYUU ŞİMDİ ONU SATIP GTX680 E GEÇMEYE KARAR VERMİŞ NEDEN ACABA

CEBİNDEN BU HIRS UĞRUNA KAÇ BİN TL Sİ DAHA HEBA OLACAK KİMBİLİR. HALBUKİ YOL YAKINKEN GİDİP BİR TANE HD7970 LİGHTNİNG ALSAYDI ŞİMDİYE NE DERDİ KALIRDI NE TASASI

Ona "AMD al" yerine "Kendini camdan aşağı at" demeni tercih eder. Herif AMD'ye kıl, Nvidia'ya fanatik çünkü.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• quote:

quote:

quote:

hedef 2000 mhz

patlatma kartı :)))

• quote:

patlarsada sağlık olsun hacı

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • SOC GELİYOR... İstek doğrultusunda kullanıcı incelemesi yada sadece testleri yapabilirim.

Orijinalden alıntı: B.M.W

SOC GELİYOR... İstek doğrultusunda kullanıcı incelemesi yada sadece testleri yapabilirim.

Gelsinde yap testlerini bende merak ediyorum 1400 görmezse ben ona soc demem

Orijinalden alıntı: bonser24

7900 serısınden cf yapmak ıstesem bıle yapamam...durduk yere psu yuda degıstırmeyelım

Çok gereksiz olur zaten gerçi sendeki monitör bende olsa 1 dk bile durmazdım ikinci kartı alsam birde monitör derdi çıkacak böyle iyiyim ben

quote:

Allah korusun hacı nasıl konusuyorsun sen oyle

• quote:

quote:

quote:

Allah korusun hacı nasıl konusuyorsun sen oyle

garanti yok hacı garanti olsa sorun değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.