Şimdi Ara

793MB SORUNU... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla güneşlideki samsung teknik servisine ben çok teşekkür ederim benim monitor 753s bozulmuştu sağolsunlar evden aldılar 13 gün sonra eve getirdiler.aslında normalde 10 günde halloluyomuş galiba ..
  • 7 aydır kullanıyorum nazar değmesin arkadaşalarada tavsiye ediyorum hatta 3 arkadaş aynısından aldı 793 df
    kendi malımız neyse de... aman ha milletin canını yakmayalım
  • Böyle bir durumda tüketici isterse parasını iade alabilir. İsterse fark ödeyip başka bir modelle değiştirebilir.
    Kimse üretim hatasından dolayı bırakın 1 haftayı 1 gün bile oyalanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 14 Nisan 2005, 1:52:25 >
  • Bu sorun çıkalı kaç ay oldu firmalar bu ürünleri hala satıyo şerefsiz italatçı ve satıcı firmalar milletin canını yakmaya dewam ediyo bu ürünler piyasadan çekilmeli bence bu bilgisayarcıların topuna ban

• quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

Bu sorun çıkalı kaç ay oldu firmalar bu ürünleri hala satıyo şerefsiz italatçı ve satıcı firmalar milletin canını yakmaya dewam ediyo bu ürünler piyasadan çekilmeli bence bu bilgisayarcıların topuna ban

Distribütör firmalardan bunu beklerim.
    Ama Samsung' a böyle çalışan distribütörler hakkında bir şikayet gitsin(Göndereceğiniz yeri bilmeniz lazım) tek taraflı fes eder antlaşmasını.

• ne hevesle almıştım bunu yaa
    peki daha ileri boyutlara varuyomuymuş bu hata bilginiz var mı
    en az iki hafta eski 14"le mücadele etmek zorunda mı kalacam
  • bende aldım 2 ay oldu 793 df siyah ama şu ana kadar bişey olmadı hayırlısı
  • Benim persembe gunu gonderdiğim monitor u 6 günde tamir edip gönderdiler, samsung un servisi bayağa hızlanmış, bu kadar kısa sürede gelmesine çok şaşırdım vallaaa... Bence hep aynı sorun olduğu için herhalde hemen açıp kartı değiştiriyorlar direkt. Tüpün kartını değiştirmişler, Firmware i de upgrade etmişler, şu anda sorun hallolmus gibi.
  • monitorun arkasındaki bankotta yazıyor (alt yazıyor ) ingilizce olarak
  • Bende yeni aldım 793 mb.Böyle bir sorun yok.Allahım inşallahda olmaz.Bir üretim haftasında üretilen 793mb monitörlerin ( Eylül ayı olması lazım ) hepsinde bir çipden kaynaklanan bir sorun varmış. Bur sorun varsa teknik servisi arayın.
  • arkadaşlar 753dfx lerdede böyle bi sorun varmı bazen fareyi bi tuşunu basılı tutup hareket ettirdiğimde açılan karenin izi ekranda kalıyor yenile dersem gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.