Şimdi Ara

7900GTX TAGAN 480WATT LA ÇALIŞIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 7900 gtx var ASUS'un.. 480 watt da Tagan power war

3d mark 2005 de :9339 aldım.. düdşük bi skor

power le ilgisi varmıdır.. sizin tavsiye ediceğiniz power nedir

• Biligisayarın diğer bileşenleride önemli yanlız bu konuda ;

http://www.journeysystems.com/power_supply_calculator.php

bu adresten bileşenlerini seçerek gerekli watt oranını hesaplayabilirsin...
  • bence bu adres bılgısını forumda herkesın bulabılcegı bı baslık halınde paylasmak gerek
    cunku powersupply konusu bır cok kıısnın aklını karsıtıran bı konu..
  • mesela x1900xtx 28 amper istiyor.. sen powera değil ampere bak.. ekran kartı kitapçığında ne kadar amper ihtiyacı olduğu yazacaktır..lâkin tagan 480 nispeten eski bir ürün ve sağlam amper değerleri olduğunu sanmıyorum, sağlam derken güçlü amper değerini kastediyorum, eğer psu yetersiz geliyor ise silvertsone 560 crossfire yerinde bir tercih olacaktır..ati sertifikalı bir ürün yaklaşık 36 amper ve %86 verimlilik vs vs
  • hocam bu ne ya
    ekran kartının yarısı kadar powera para veriyoruz
    bu işin sonu kötü gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: voodoo9021

hocam bu ne ya
    ekran kartının yarısı kadar powera para veriyoruz
    bu işin sonu kötü gibi geliyor bana

+1

480WATT 7900gtx icin yeterli
  • tagan 480 watt ben kullanıyorum zaten güzel ve sessiz ve kaliteli alman malı kesinlikle yeter merak etme al bence yüksek paralar verip kullanmazdığınız güç için para vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 28 Ağustos 2006; 18:15:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TAGAN 420 Watt Xeye PSU aşağıda ki sistemi sorunsuz çalıştırıyor

INTEL PENTIUM D 940
    INTEL 975XBX
    SAPPHIRE 512MB X1900XT
    2 X 1GB CORSAIR 533MHz
    2 X 250GB WD SATA II 16MB CACHE
    200GB SEAGATE SATA
    NEC 3540A DVD-RW
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

tagan 480 watt ben kullanıyorum zaten güzel ve sessiz ve kaliteli alman malı kesinlikle yeter merak etme al bence yüksek paralar verip kullanmazdığınız güç için para vermeyin

Tagan alman malı falan değil nerden çıkarıyorsunuz bu hurafeleri?? halis muhlis çin malı taganı pazarlayan şirket yani maxpoint almanyada..ilk üretilen taganları enermax üretiyordu, sonra anlaşmaları bozuldu tagan çinde çeşitli fabrikalarda üretiliyor şu anda..insanları yanlış yönlendirmeyelim

• Yok 480 lik yetmicekse trafo baglıyalım beyler ATi güc canavarı kartlar yapıyor ama 7900 GTX 60 wattan daha az cektigini tahmin ediyorum cünkü 1900GT den daha az güc istiyordu bence güc kaynagın degilde baska bir sorun olabilir güc kablosu iyi takılmamıstır v.s
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

bence bu adres bılgısını forumda herkesın bulabılcegı bı baslık halınde paylasmak gerek

iyide abi o sitede hiçbir şey yok ki
    ne beinm cpu ne de gpu hiçbiri uymuyo
    asıl önemli olnalarda bunlar değil mi zaten???
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

tagan 480 watt ben kullanıyorum zaten güzel ve sessiz ve kaliteli alman malı kesinlikle yeter merak etme al bence yüksek paralar verip kullanmazdığınız güç için para vermeyin

Tagan alman malı falan değil nerden çıkarıyorsunuz bu hurafeleri?? halis muhlis çin malı taganı pazarlayan şirket yani maxpoint almanyada..ilk üretilen taganları enermax üretiyordu, sonra anlaşmaları bozuldu tagan çinde çeşitli fabrikalarda üretiliyor şu anda..insanları yanlış yönlendirmeyelim

zuahhaha fena bozdun adamı hee

• canavar gibi calışır hemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

bence bu adres bılgısını forumda herkesın bulabılcegı bı baslık halınde paylasmak gerek

iyide abi o sitede hiçbir şey yok ki
    ne beinm cpu ne de gpu hiçbiri uymuyo
    asıl önemli olnalarda bunlar değil mi zaten???

o zamanwww.google.com a "psu calculator" YADA "watt calculator" yazarsın herhangi birine girersin..bu kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.