Şimdi Ara

79 sayı level dergisi satılık (bursa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler elimde 79 adet level dergisi var. bunların arasında 2001'den 2005'e kadar tüm sayılar mevcut. nisan-mayıs/98 sayıları, mayıs-haziran/99 sayıları, haziran-temmuz hariç 2000 sayıları ve ocak-şubat-nisan-haziran-temmuz 2006 sayıları diğer geri kalan sayılardır. toplam 79 sayı. sadece dergiler var yalnız koleksiyon yapmak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla veya msn yoluyla ulaşabilirler. hepsi için düşündüğüm fiyat 60 ytl dir. bursa ve çevresi olursa sevinirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: Lenoir

beyler elimde 79 adet level dergisi var. bunların arasında 2001'den 2005'e kadar tüm sayılar mevcut. nisan-mayıs/98 sayıları, mayıs-haziran/99 sayıları, haziran-temmuz hariç 2000 sayıları ve ocak-şubat-nisan-haziran-temmuz 2006 sayıları diğer geri kalan sayılardır. toplam 79 sayı. sadece dergiler var yalnız koleksiyon yapmak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla veya msn yoluyla ulaşabilirler. hepsi için düşündüğüm fiyat 60 ytl dir. bursa ve çevresi olursa sevinirim.
    saçma bence kimeski oyunlar okumak ister ki
  • ben isterim bakmak. bendede 200den beri olan sayılar var ve caım sıkıldığında en eski sayıdan alıyorum bakyorum ve çok hoşuma gidiyor. nerdeen nereye diyo insan. 5 yılda nasıl yol katetmiş pc teknolojisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.