Şimdi Ara

79,90TL - Spigen Legato R53E Kablosuz Bluetooth Suya Dayanıklı Spor Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
2.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Spigen 'e ait bluetooth kulaklık 79,90TL 'den satışta, yorumlar güzel. Almayı düşünenler bir göz atın derim.

79,90TL - Spigen Legato R53E Kablosuz Bluetooth Suya Dayanıklı Spor Kulaklık

www.hepsiburada.com
    Spigen Legato R53E Kablosuz Bluetooth Suya Dayanıklı Spor Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-legato-r53e-kablosuz-bluetooth-suya-dayanikli-spor-kulaklik-black-000sd22615-p-HBV00000A8P6M

Buda akakçe linki
    akakce.com
    Spigen Legato Sport R53E Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-spigen-legato-sport-r53e-kablosuz-kulak-ici-fiyati,222151185.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 13 Aralık 2019; 23:6:10 >

• bi kaç hafta önce 60 küsüre düşen bu değil miydi? Pek kaliteli gözükmediği için almamıştım.
  • Hepsiburada dört dörtlük fırsatlarda akiam 21:00'de daha da indirime girecek, tabiki başka zaman yaptıkları gibi yine önce bindirim sonra indirim yapmazlarsa.

almayı düşünen akşam 21i beklesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu havuzda kullanabilir miyiz acaba?
    Telefonu havuzun dışına bıraksak. 8 10 metreden çeker mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    açık alanda rahat çeker arada duvar yoksa

• Arada duvar yok. Havuzda kullanan varsa yorumları önemli tabi. Suyun içinde hiç kulaklık kullanmadım.
    Yüzerken sıkılıyorum biraz :)

• Suyun icinde kulaklik nedir ya

Bende huawei am61 modeli var suya dayanikli,cok memnunum ama onun bile suyun icinde calisacagini sanmam.terlemeye dayaniyor ancak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatı kaça düşer bilginiz varmı ve daha önce kullandınız mı sporda kullanmak için almayı düşünüyorum
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Yüzme için var kulaklıklar. İp7 sertifikası yüzmeye izin veriyor diye biliyorum.

• Akşam 9'da yeni fiyatı yazacağım başlığada, bakalım nasıl olacak rakam?
  • Arkadaşlar bu kulaklığın mikrofonu nasıl? Genelde araç kullanırken telefon görüşmelerinde kullanacağım. Dış sesi alıyor mu?
  • ederi 40-50 TL
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Havuz için kulak iletimli kulaklıklar tercih ediliyor. Aftershokz'a bakabilirsin.
  • pooley P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta var, benimle konuşurken bir sorun hissetmedim, "neredeyse" telefonla konuşuyor gibi temiz ses geliyor.

Bende TWS kulaklıklardan var, qcyt1, onun mikrofonu kulaklık üzerinde olunca iyi bir deneyim sunmazken Spigen kullanılabilir bir mikrofon sunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var bundan. Turkcell'den 11 TL'ye almıştım 11.11 de. Sesi çok az ama tasarım açısından ve görsel açısından gayet güzel.
  • Kulaklık bende var, memnunum.

Günlük indirim olmuştu yine HB da, 79.90 TL den almistim.

Baslar tizler gayet yerinde. Ses bayağı iyi.

Yan odadan felan gayet kesintisiz dinleyebiliyorsunuz.

Sesi çok açmadan kullanırsanız 4-5 saat gidiyor pili.

Kulaklarınız küçükse, iyi oturmaz, boyum 1.83, benim kulağıma çengeli anca oturuyor, bayanlar için bence uygun olmaz.

Kesinlikle bunu takip havuza giremezsiniz.
    Suya dayanıklı demek, koşu koşu yaparken biraz yağış mağış aldı mı etkilenmez, sorun çıkarmaz bozulmaz demek oluyor bence.

bu akşam saat 21de yine 80 TL'den verirler bence.

Olumsuz iki yön,
    129 TL den satılan Mi kulaklık gibi,
    şarj olabildiği kutusu
    ve iki kulaklığın birbirine bağlı kablo olmadan bağımsız çalışabilmesi özelliği sayılabilir..

İhtiyacınız varsa yazılabilirsiniz, 80 liradan fazla ederi var bu ürünün, bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 13 Aralık 2019; 14:41:37 >

• Turkcell’den 11 liraya almıştık öyle kenarda duruyor.

• Hepsiburada'dan almanızı önermem. 22 Kasım'da 80 liraya aldım. Önce 6 Aralık'ta teslim edilecekti sonra 12 aralık'a attılar. Şimdi de 20 Aralık'ta teslim edeceğiz diyorlar. Alacaksanız da 1 ay beklemeyi göz önünde bulundurarak alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: billginer

Hepsiburada'dan almanızı önermem. 22 Kasım'da 80 liraya aldım. Önce 6 Aralık'ta teslim edilecekti sonra 12 aralık'a attılar. Şimdi de 20 Aralık'ta teslim edeceğiz diyorlar. Alacaksanız da 1 ay beklemeyi göz önünde bulundurarak alın.
    Valla berat bi durum hocam, üzüldüm. Kimilerinn siparişi halen ulaşmamış. Ben ve birçok arkadaş teslim aldık. Umarım şu rezillik biter biran önce alırsınız. Tamamen şans işi.
  • iPoint kullanıcısına yanıt
    kullandınmı nasıl sesi felan ? bide hb kodu varmı daha uyguna almak için kod felan geçermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firruzee -- 13 Aralık 2019; 22:1:7 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.