Şimdi Ara

780Tİ MSİ PALİT KARŞILAŞTIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ürünü de inceledim palit soğutma performası açısından üst düzey olmuş tamam boost değerleri farklı ama yine de çok iyi

msi:http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_780_ti_gaming_review,1.html
    palit:http://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_gtx_780_ti_jetstream_review,1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 13 Aralık 2013; 7:47:04 >

• oc li 670 SLI ile 14200 civarı firestrike grafik puanı alıyorum , 780 ti oc ile baya yaklaşıyor gerçekten başarılı bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Aralık 2013; 15:08:20 >
  • 5 derece farkı aynı seviyede gürültü yaparak atmış yalnız Palit. İyiymiş.. OC'li sonuçlarda bellekler 150mhz daha fazla oc olmuş ki az bi fark değil.
  • Artik paliti pek duymuyorum teknolojik marketlerde ins. Goruruz
    palitin ust seviye modellerinde bayadir bu tasarimi kullaniyor 3 fanli modele msi da gecis yapti demekki dogru seyler yapiyor tek eksigi pcb arka koruyucu plaka :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palit'in soğutması güzelmiş gerçekten. Pek adı sanı duyulmuyor ama.
  • PALIT'ın fan yaprakları sessizlik için tasarlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Palit'in soğutması güzelmiş gerçekten. Pek adı sanı duyulmuyor ama.

Palit aslina bakarsan 3-4 sene oncesine kadar orta ve giris seviyede cok satan markalardan biri idi. Ayrica palit diger firmalara gore her zaman daha uygun fiyat veren firmalardan biridir. Ust seviye kartlarina tr de ben hic rastlqmadim drsem.yeridir. tr de ithalatci firmalar msi asus gigbyte v.b isim yapmis markalari getirtiyorlar
    yiksa avrupada amerika kitasindan cok unlu firmalar var ama biz bumarkalarin esamesini duyamiyoruz maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşey Güzel fakat 3 Slot
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.