Bildirim
7809 ile modem çalıştırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Çalışır ama çok ısınır haberiniz olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanlara Fazla Değer Vermeyin... -
Çalıştırır muhtemelen ama giriş çıkışta kondansatör olsa daha iyi olur. Bir de bu şekilde tehlikeli en azından delikli plaket kullanılmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cevaplarınız için teşekkür ederim küçük bi entegreyi soğutmak için kocaman vantilatör çalıştırdım 10 saniyede ısınıyo 2-3 güne kadar step up devresi gelcek gelene kadar bunu kullancam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Step up değil de step down kullanacaksınız, belki yazım hatası yapmışsınızdır bilemiyorum ama bahsettiğiniz converter devreler 7809 dan hem verimlilik hem de güvenlik açısından daha iyidir. _____________________________ 2014 Renault CAPTUR ICON dCi -
Aynn pardon yanlış yazmışım 2 a lik aldım onda ısınma olmaz değilmi
-
9V'dan daha yüksek bir gerilimi 9'a düşüneceksiniz bu yüzden step down olması gerekir. Step up yükseltmek için kullanılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anladım peki bu step down devresini internetten alabilirmiyim
Tabiki veya LM2596 ile kendiniz de yapabilirsiniz. _____________________________ -
Anladım peki lm2596 bu devre ısınmazmı 9 volt 0.8 amper çekilcek 7/24 hiç kapanmaması lazım
bu devre değilmi giriş 12 volt 50 amper çıkış 9 volt 0.8 amper olcak 7/24 çalışcak bana sıkıntı çıkarmaması lazım ısınma felan olmaz demi aliexpress.com
US $0.98 |LM2596 module DC DC Step Down Converter power supply Module LM2596 DC 4.0~40 to 1.3 37V Adjustable Voltage Regulator|module lm2596|adjustable voltage regulator|voltage regulator - AliExpresshttp://s.aliexpress.com/FVZfqM7R
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Evet daha az ısınır bunlar. Üzerine heatsink tarzı bir şey yerleştirirseniz daha zor ısınır. _____________________________ -
Hım kendim yapabilirmiyim ısınmıcak şekilde bi devre
Bunu al saticıyada rica et 9.2v a sabitlesin çıkışı, ölçü aletin varsa kendinde pot ile ayarlarsın çıkışı, akün boşalana kadar seni idare eder.
GittiGidiyor
LM2596 DC Step Down Giriş 4v - 40v Çıkış 1.3v - 37v Aşağı doğru Voltaj regülatörü dönüştürücü - by45 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lm2596-dc-step-down-giris-4v-40v-cikis-1-3v-37v-asagi-dogru-voltaj-regulatoru-donusturucu-by45-306152700
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ölüm en büyük uyarıcıdır.
Nasihat isteyene ölüm yeter.
-
Aynen bunu aldım sorun çözüldü saolun
Ne ara aldın da ne zaman geldi yafff
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanlara Fazla Değer Vermeyin... -
Ulus konya sokaktan aldım aliexpress den alcaktım uzun sürer diye almadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt