Şimdi Ara

7800gt tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sanki diger markalara göre daha ucuz geldi
    sebebi ne olabilir ?

fiyat normal heralde.

o'c olarak kaça kadar gider bu alet.?
    x1800xl 'a karşı bunu almak daha mı mantıklı..

Alper

• Eski kartım Leadtek 7800GT idi. Yeni kartım X1800XL.

Gercekten cok guzel karttı. 485/1170mhz de gunluk kullanıyordum ve 498/1185mhz de bench alıyordum. Ve hic ısınmıyordu.

Suanki oyunlarda cok guzel performansı ve X1800XL e kıyasla onde.

Ama ilerde ati surucu problemlerini halleder ve yeni kullanılacak SM3.0 shaderlarında bu kartı fena tokatlar onu bilemem.
  • galiba biraz zaman geçince herşiyin ne olduğu kesinleşecek.o zaman karar vermek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Eski kartım Leadtek 7800GT idi. Yeni kartım X1800XL.

Gercekten cok guzel karttı. 485/1170mhz de gunluk kullanıyordum ve 498/1185mhz de bench alıyordum. Ve hic ısınmıyordu.

Ama ilerde ati surucu problemlerini halleder ve yeni kullanılacak SM3.0 shaderlarında bu kartı fena tokatlar onu bilemem.

bakıyorumda ati'yi tercih etmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Eski kartım Leadtek 7800GT idi. Yeni kartım X1800XL.

bakıyorumda ati'yi tercih etmişsin

oyle bir gaz ile ve fiyatının uygun olması ile tercih ettim.

Ama sunu uzerine basa basa soyluyorum kart defaultta 7800GT ile hayatta yarısamaz suanda. Hatta overclocklu bile zor, cogu oyunda.

Yinede ilerisi icin cok umit vaat ediyor. Ozellikle Nvidia da olmayan unique shader Parallax Occlusion Mapping ile yeni oyunlarda dagıtacakmıs mıss..

• ya herkes farklı kaynak gösteriyor.Ama tomshardware'in alman sayfasında 7800gt nerdeyse bütün oyunlarda X1800XL'i resmen ezmiş hatta bazı yerlerde X1800XT'yi bile geçmiş.X1800Xl'in 3dmark'tan biraz daha yüksek alması hiç önemli değil bence önemli olan oyunlardaki performansdır. Tomshardware'in alman sayfasında adamlar neler neler yapmışlar bizim Türkler yerinde oturuyorlar. Copy/paste yapma zahmetine bile girmemişler.Almanlar bu işi biliyorlar bence güvenilecek en iyi kaynak.
    http://graphics.tomshardware.com/graphic/20051202/vga_charts_viii-13.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 2 Aralık 2005, 18:42:49 >

• Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı TAVSİYE
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    11,5yıllık efsane bi hort oldu hazır hortlamişken o zaman arkadasın aldığı kartın fiyatına dikkat ettinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: RPDiFOR

11,5yıllık efsane bi hort oldu hazır hortlamişken o zaman arkadasın aldığı kartın fiyatına dikkat ettinizmi

Dikkat etmem mi gunumuzde ki gtx1070 fiyati

Gerci o zamanlar dolar 1.25 mi artik kacsa koymuyordur insanlara. Simdi ki gibi 3tl olsun da goriyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.