Şimdi Ara

7700k z270e Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SADECE İŞLEMCİ SATIŞIM YOKTUR. İKİ PARÇAYI SATIP RYZEN'E GEÇECEĞİM RICA EDİYORUM SORMAYINIZ.

İ7 7700k ve Asus Z270E anakartımı Ryzen 3900x geçeceğim için satıyorum. YENİ SİSTEM TEMİN EDİLİP İKİNCİ SİSTEME İHTİYAÇ DUYULDUĞUNDAN SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR.
    ŞURADA DAHA UYGUN BURADA DAHA ŞÖYLE GİBİ İLAN BALTALAMA TARZI YORUMLAR YAPIP KENDİNİZİ YORMAYINIZ.
    Parçaları 2017 7. ayda aldım anakartın 3 ay kadar garantisi var ancak fatura yok siz garantisiz sayın.
    İşlemcinin garantisi bitik fazla ısınıyor diye theVATANSEVER dostum'a delid yaptırdım. Şu an %100 çalışmada 75-78 derece de gezmekte overclock yapmadım turboboostta water cooling ile kullandığımdan herhangi bir problemi yoktur.

Anakart aldığım gün taktım o gün bugündür kasa da sorunsuz çalışmaktadır.

Parçalar tamir değişim görmedi dediğim gibi garantisi bittiği için işlemciyi delid yaptırdım sistemi hali hazırda şu an kullanmaktayım.

Anakartın kutusu kitapçıkları duruyor işlemcinin kutusu da duruyor fotoğrafları ekledim.
    7700k z270e Satılık7700k z270e Satılık7700k z270e Satılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architecth -- 16 Eylül 2020; 20:18:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel bileşenler ama garanti yok, işlemci delidli ve kronik ısınan bir işlemci, garantisiz bu halde ikisine 2500 yazmışsınız yanlış görmüyorum galiba 2600-2500.
    garantisiz ve işlem görmüş bir işlemciye oc yapmak sağlıklı olmayacağına göre düz 7700 gibi düşünebiliriz sanırım.

nerdeyse dengi 9400f 1100 civarı, 1000 civarına da güzel bir z3xxx anakart alınabileceğine göre, hem de her şey sıfır ve 3 yıl garantili olacak, daha az güç tüketecek, daha güncel teknolojiye sahip olacak vs.
    https://cpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fcpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FIntel-Core-i7-7700K-vs-Intel-Core-i5-9400F%2F3647vs4051

Bu durumda 2200'e daha iyisini alıyoruz denebilir, sıfır, taksitli , 3 yıl garantili ,daha güncel, daha az güç tüketen vb. gibi. Siz garantisiz bu iki parçaya 2500 yani neye göre :)
  • Sadece işlemci için fiyat alabilir miyim?
  • borankrdnz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sadece işlemci olarak satmıyı düşünmüyorum.
    İkisini bir elden çıkarım Amd 3900x sisteme geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architecth -- 18 Nisan 2020; 17:40:57 >

• delid deyince soğudum işlemci bu hiç içi açılıp kurcalanırmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

delid deyince soğudum işlemci bu hiç içi açılıp kurcalanırmı.
    Sıvı soğutmayla 95 derece de çalışan bir işlemcinin içi açıldıktan sonra 80 derecelere gerileme imkanı varsa gönül rahatlığıyla kurcalanır hocam.
    Soğumuş olmanıza canı gönülden üzüldüğümü belirtmek isterim.

• Güzel bileşenler ama garanti yok, işlemci delidli ve kronik ısınan bir işlemci, garantisiz bu halde ikisine 2500 yazmışsınız yanlış görmüyorum galiba 2600-2500.
    garantisiz ve işlem görmüş bir işlemciye oc yapmak sağlıklı olmayacağına göre düz 7700 gibi düşünebiliriz sanırım.

nerdeyse dengi 9400f 1100 civarı, 1000 civarına da güzel bir z3xxx anakart alınabileceğine göre, hem de her şey sıfır ve 3 yıl garantili olacak, daha az güç tüketecek, daha güncel teknolojiye sahip olacak vs.

Bu durumda 2200'e daha iyisini alıyoruz denebilir, sıfır, taksitli , 3 yıl garantili ,daha güncel, daha az güç tüketen vb. gibi. Siz garantisiz bu iki parçaya 2500 yani neye göre :)

• E bu işlemci artık i3 olmadımı ? 1 hafta sonra 140 dolara sıfır 4/8 İ3 işlemciler alınabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür kurcalanmış ve ithalatçı garantisinden çıkmış kritik parçalarda satıcının makul bir süreliğine "kişisel garanti" vermesi yerinde olur.
    Almak isteyenin kafasında soru işareti giderilmiş olur.
    Hayırlı satışlar.

Bkz:
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
  • İkinci sistem gerektiği için satıştan çekilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.