Şimdi Ara

77 level Full int PErsia Satilik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla herkesin charı kendine göre güzeldir benim diger charım 65 lvl ama bu charla takas etmem cünkü charımı cok seviom ve hrekes böle düşünebilir ama adam charı parayla satın alıosa o charın kıymetini bilmez
  • tabi emek ettigin icin o sana cok farklı gelir ezik bile olsa en iyi char senindir :)
    ben oynayamıyorum gercekten. salı günü nişanlandım zaten işlerim yogun... oyun ister istemez bitti artık.. hayatımda daha önemli şeyler var.. o yuzden pek umrumda degil.. satilirsa eger nisanlıma bi hediye alcam onunla da.. satilmassa da umrumda deil :D
  • Satılmazsa bana PM at.Satılmazsa öylece duracak mı?Hiç 77Lv charım olmadı ağbiii (Acılı Emrah Bakışı)
  • hehe güzel :) önumuzdeki hafta evde interneti kapatıyorum bi tek gunduzleri işyerinde internetim var ve ondada zaten oyun yok.. tamamen koptum.. varsa gercekten almak isteyen goruselim.. satilmazsa da dedigim gibi kalacak oyle..
  • cok guzel charın walla
  • bence de guzel.. tabi gelistirilmesi gereken yanları elbette var.. dedigim gibi alan gelistririr bi sure sonra hic girmicem zaten..
  • bence git 10-15 unique kes ben de persiada oynuyorum 69 lvlim persiada böyle bi çar olduğundan haberim bile yok

skill lerin güzel gerisiyle ilgili konuşmuyorum mushapta gerekeni söylemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigsolo -- 15 Eylül 2007; 11:13:32 >
  • kardes ben oyundan keyf almak icin giyiorum kendimi meshur etmek icin degil.. o yuzden gidim unique kesim diye ugrasamıyorum aslında vaktim onceden vardı da bi suredir yok ve dedigim gibi meshur olmaya calismiyorum.. chara item de yapılır o dert degil.. ama unique kesmeye gerek yok.. bunun yerine dolasırken trade yapan bi dusuk level adama gideceği yere kadar yardımcı olmak bana daha keyfli geliyor zaten..
  • Güzel Char Ama Okadar Elixir Protector nerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAZI_TURK -- 16 Eylül 2007; 12:35:28 >
  • Yazdığımı okudun mu?
  • onun kat kat fazlası var.. nereye ne zaman nasil kullanacagını bilirsen cok olur.. 4 account elixir doldurursun yeterki kullanmayı bil..
  • ben okudum senin yazdıgını peki sen benim yazdıgımı okudun mu?
  • SoN Resime Bakın Adamın Globali Fener bahçe Maçını Söliyo Roberto Carlos Atmış :)
  • yokmu meraklısı ? :) bi anlasamadık gitti.. İst.da direkt elden teslim arkadaslar ayrıca baska ilden isteyen var ise iş/cep tel vericem gorusurz
  • up!
  • 77 level ve 14k mp var ben 67yım 13k var
  • str eksigi cok var ben bilem str glavi'yim mp 3800
  • bazen kızıyorum sizlere sonra cok igneli konusuyorum ve milletin zoruna gidiyor!
    yahu ben demmeişmiyim yukarıyı bi okyuun bakalim.. siz gözlerinizle okumuyor musunuz?
    ben demisim orada itemlerde alchemy yok diye.. siz istiyorsunuz şçyle herseyi full olsun sonra cok da ucuz olsun millet catir catir kasmış emek etmiş oyle emmek ettiğini 150-200 e satar mı hiç?

Char olabilecek en doğal halindedir, itemlerinde str ve int yoktur, zaten farm charidir suanda farma girecek ve kasacak, ayrıca cok sevvdigim bir arkadasıma verdigim şifre nedeniyle arkadasım kasasını bosaltmıstı charin 70 levelde. tabi sifresini vs. degistirdim suanda herhangi bir problem yok lakin o zaman 200 mil gold gitmişti. şimdi ustunde alchemy olmaması normal. Arkadas dedigim adam müsvettesine mi ne oldu? bilmem ölmüştür herhalde cunku hiç konusmadım arkadslaığımı bitirdim. bi oyun icin kotu laf etmye degmez... seviye meselesi
  • up!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.