Şimdi Ara

7610 un son güncel yazılımı BOZUK ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu 1 hafta önce garantiye vermiştim tuş takımından onlar programları silip yeni yazılım da yüklemişler tamam eyvallah fakat sorunsuz kullandığım pc suite bu sefer hata vermeye başladı her yazılımı kabul etmiyor artık kabul etmediği .sis .jar vs. dosyaları direk telefona atıp öyle kuarbiliyorum ancak..

Şu anki güncel yazılım: V 6.0522.0 bunu *#0000# den öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaby ßoy -- 31 Aralık 2005 20:28:27 >

"Bir insan hiç bir zaman nereye gittiğini bilmediği zamanki kadar uzun yol gidemez.." "Kaybolan Yıllar.."
    |REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • yeni versiyonda telefonun guvenligini artirmislar,yapacak bisey yok

Orjinalden alıntı: riza_fb

yeni versiyonda telefonun guvenligini artirmislar,yapacak bisey yok

sende de mi öyle peki ben eski yazılımı geri yükleyemezmiyim varmıdır yazılımı nette hemde herhangi bir programla mı yazılıyor?? acaba..

"Bir insan hiç bir zaman nereye gittiğini bilmediği zamanki kadar uzun yol gidemez.." "Kaybolan Yıllar.."
    |REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaby ßoy

quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

yeni versiyonda telefonun guvenligini artirmislar,yapacak bisey yok

sende de mi öyle peki ben eski yazılımı geri yükleyemezmiyim varmıdır yazılımı nette hemde herhangi bir programla mı yazılıyor?? acaba..

20 ytl verip dogubaktaki telefonculara eski versiyon yukleteceksin ,ama tavsiye etmem..kendin yukleyemezsin..

bende 7610 yok genel symbian bilgisinden cvp verdim

• quote:

Orjinalden alıntı: ßaby ßoy

Telefonumu 1 hafta önce garantiye vermiştim tuş takımından onlar programları silip yeni yazılım da yüklemişler tamam eyvallah fakat sorunsuz kullandığım pc suite bu sefer hata vermeye başladı her yazılımı kabul etmiyor artık kabul etmediği .sis .jar vs. dosyaları direk telefona atıp öyle kuarbiliyorum ancak..

Şu anki güncel yazılım: V 6.0522.0 bunu *#0000# den öğrenebilirsiniz

bak bu sroun benim telefonunu yeni alan 7610 sahibi bir arkadaşımda da var... sürekli telefondan yüklemek zorunda kalıyorsun... yalnız işin enteresan tarafı... ben geçenlerde 1.5 sene önce aldığım 760'uma format attırdım ve yeni yazılımı yüklettim... ama bencde sorun olmuyor.... telefon aynı, yazılım aynı... ama o sorun yaşıyor, benim eski telefonda problem olmuyor...

• ben de çözdüm artık çok düzgün çalışıyor uygun pc suit yazılımını indirdim...HE bi de şu var Nokia nın kendi sitesinden indirdiğim PC SUITE bana finish butonuna tıkladıgımda telefonu istedi bende taktım sonra dosya gönderdi dosya mutlaka aktarımla ilgili SyncSupport..

|REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.