7600x 2k da 3090 a darboğaz yapması normal mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yapmaması gerekir. Eco modunu iptal edip denedin mi ? Oyunda eco off ile ekran kartı ve işlemci kullanımı karşılaştır.
-
65W dan Autoya aldım durum yine aynı %100 İşlemci çok enteresan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ryzen Master yüklemiştim onu kaldırdım biosu sıfırlayıp yeniden eco mode da denedim %45-50 lere düştü Ekran kartı 95-99 arası gidip geldi. %45-50 lerde 2k da bu işlemci için sanki bi tık çok gibi ama emin olamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abudik91 -- 6 Mart 2023; 17:21:36 >
hangi çekirdekler 100%?
-
Normale dönmüş. 2k da oyundan oyuna değişir. F1 2022 için çok olabilir tabi.
-
Valla hocam afterburnerda Cpu dan Cpu12 ye kadar hepsini göster dememe rağmen sadece Cpu kullanımı gösteriyor hangisi %100 yapıyor bilmiyorum. Ryzen masterı kaldırıp bios default yapıp tekrar denedim işlemci 45-50 lere düştü E.Kartı 95-99 arasına döndü. Sanırım düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 6 Mart 2023; 21:44:58 > -
cs go, valorant, lol gibi antin kuntin oyunlar oynuyorsanız gayet normal.
-
Hangi oyunda yaşadığımı yukarda belirttim ama sanırım dikkat etmediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 9 Mart 2023; 7:54:48 >
-
Bios'tan ayarlamaları yapıp yazılımla kurcalamamak en iyisi bence. Bu tip uygulamalar sıkıntı çıkarabiliyor. Ben BF 2042'de yüzde yüz işlemci kullanımı gördüm sadece benim 10600kf ile. Başka işlemciler de sıkıntı yaşıyor bu oyunda gerçi, oyunu test etmeden çıkarmışlar sanki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X