Şimdi Ara

7600 Gs Oc Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PD 930 3.0 Ghz - 2*512Mb 667Mhz - 256 mb 7600 Gs - Asus P5LD2

Pro Street oynuyorum 1024*768 60mhz Medium ayarlarda 20 fpsi geçmiyor yarışlarda, Sadece ekran kartına oc ile bu fps i yükseltmem mümkünmü evetse Rivatuner ile Core-Memory ayarlarını Optimum hangi düzeye getirmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 13 Aralık 2007; 13:35:50 >

• mümkün

ama hangi ayarlarin optimum oldugunu ancak sen bulabilirsin deneyerek
  • İşte arkadaşım Core 480 - Memory 450 ye getirdim Fps de hiçbir değişiklik olmadı. Dahada yükseltmemmi lazım ve hangisini. Birde otomatik kendi Optimumu seçmesi gibi bir ayar yokmu Rivatunerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

İşte arkadaşım Core 480 - Memory 450 ye getirdim Fps de hiçbir değişiklik olmadı. Dahada yükseltmemmi lazım ve hangisini. Birde otomatik kendi Optimumu seçmesi gibi bir ayar yokmu Rivatunerde.

default kaç ki? ddr2 galiba ayrıca. Biraz eksik bilgi olunca, insanın yardım edesi de gelmiyo herşeyi net yazarsan daha kolay olur
  • Ati Tool Kullanımı:http://forum.donanimhaber.com/m_18667365/tm.htm

Memory yi yukseltmen daha karli senin icin.
    Ama 2 sini de yukselt cikabildigi yere kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

İşte arkadaşım Core 480 - Memory 450 ye getirdim Fps de hiçbir değişiklik olmadı. Dahada yükseltmemmi lazım ve hangisini. Birde otomatik kendi Optimumu seçmesi gibi bir ayar yokmu Rivatunerde.

default kaç ki? ddr2 galiba ayrıca. Biraz eksik bilgi olunca, insanın yardım edesi de gelmiyo herşeyi net yazarsan daha kolay olur

Default 400-400 ve ddr2. Otomatik seçeneği yokmu, Nvidia önceki ayarlarında bu seçenek vardı ama coolbits_forceware.reg ile bu yapılabiliyordu ama driver 163.75 te izin vermiyor.

Ayrıca 480-480 yaptım 30 fps e kadar çıktı ama bazen 20 ye geri düşüyor, Rivatuner 480 üzerinede izin vermiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

Default 400-400 ve ddr2. Otomatik seçeneği yokmu, Nvidia önceki ayarlarında bu seçenek vardı ama coolbits_forceware.reg ile bu yapılabiliyordu ama driver 163.75 te izin vermiyor.

Ayrıca 480-480 yaptım 30 fps e kadar çıktı ama bazen 20 ye geri düşüyor, Rivatuner 480 üzerinede izin vermiyor.

ati tool düzgün çalışmıyor mu peki? 550 ye 550den de çok gitmesi zor sanki. ati tool ile dene bir de ya da riva tuner 2.06 ile.
    bir de arada bir 20ye düşmesi o ana göre normal de olabilir sank.Hep aynı fps de çalışacak hali yok ya, çok obje oldu mu haliyle biraz yavaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.