Şimdi Ara

75k Bilkent CTIS yazılır mı? %50 burslu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru burada yazılmazsa alternatif nelerdir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam merhabalar, bilkent ctis 2020 mezunuyum, ortalamam falan aşırı uçuk olmamasına rağmen (3.22ydi) final haftamda hiç iş aramadan iş teklifi aldım güzel imkanlarla işe girdim. Açıkçası bizim sektörde mühendis olmanın zerre önemi yok, gerek yurt içi gerek yurt dışı. Bölümle/üniversiteyle ilgili detaylı sorunuz varsa pm atın elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışayım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur tercih dönemi streslidir :)
  • saup

• O puan ve o kadar az miktarda ücretle bilkentten daha prestijli bir yere giremezsinizz hocam zaten.Bence zorlanmayacaksanız yazılır.
  • Fazla önerilmeyen bir bölüm. Türkiye'de önerilmemesi normal yani yurt dışı çalışma düşüncesi yoksa yazma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle yazmalısın.
  • Bölüm kısaltmaları kullanmayın. Uzun yazın benim gibi cahillerde anlasın yahu

• Hocam saçma bence lisansta ücretli okumak.Vereceğin para yıllık 5000$ 5 senede 25bin$ yapar kaldı ki Bilkent ortamında o sıralamayla gideceğin bir ceng bölümüne göre 5k$ daha harcarsın 30k $ lisansa vereceğime andoluda oku ABD'de master yap çok daha verimli para harcamış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 29 Temmuz 2020; 9:46:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizin öneriniz nedir hocam

• CharlesLeclerc kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede mühendislik okumadıktan sonra pek bir önemi yok. Zaten mezunlarının çoğu yurt dışında çalışıyormuş, yurt dışına gitmeyi düşünmüyorsan yazmanı tavsiye etmem. Keşke bu bölümlerde mühendislik gibi olsa ama olmuyor işte. Bizim ülkede işe alırken mühendisliğe bakarlar.

• Hocam merhabalar, bilkent ctis 2020 mezunuyum, ortalamam falan aşırı uçuk olmamasına rağmen (3.22ydi) final haftamda hiç iş aramadan iş teklifi aldım güzel imkanlarla işe girdim. Açıkçası bizim sektörde mühendis olmanın zerre önemi yok, gerek yurt içi gerek yurt dışı. Bölümle/üniversiteyle ilgili detaylı sorunuz varsa pm atın elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışayım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur tercih dönemi streslidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliodastablet -- 9 Ağustos 2020; 15:11:49 >
  • Aynı okuldan bilgisayar mühendisi bir okuldaşın olarak dediklerinin altına imzamı atarım, kariyerinde başarılar.
  • JuernofbaN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, size de bol şans ve başarılar dilerim :) Üniversitede paso yatmayan kendine yatırım yapan biri her türlü yolunu bulur illa da mühendislik demek yanlış bir bakış açısı bence, ayrıca bizim okul gibi okulların insana kattığı bakış açısı, kültür de göz ardı edilmemesi gereken bir etmen bence. Yüzeysel bakmamak lazım önemli bir karar sonuçta.
  • Kesinlikle katılıyorum, şirketler zaten öncelikle hangi dilleri bildiğine, ne tür projeler yaptığına , yazılımı ne kadar iyi bildiğine ve nerden mezun olduğuna bakıyorlar. Mühendislik okumanın çok bir artısı olduğunu bende düşünmüyorum sizin gibi.
  • Hocam öneriniz için çok teşekkürler. Hazır hem bilkent ceng hem bilkent ctis varken sorayım.
    1) Ceng öğrencileri ctis öğrencilerini küçük görüp dışladığı ne kadar doğru?
    2) Ceng'i beğenmeyip (daha doğrusu teorik dersleri) ctis'a geçenler de olduğunu duydum bu ne kadar doğru?@JuernofbaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlesLeclerc -- 29 Temmuz 2020; 20:48:59 >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    computer technology and information systems derken de anlaşılmıyor hocam
  • Yazın hocam bölüm sempatik geliyorsa gayet güzel bölüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.