< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7549 TL iPhone 11 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Şarj Aleti - Kulaklık Hariçtir (2. sayfa)
-
-
12 mini 128 bu yaz 8k altına düşecek, inanıyorum, düşmek zorunda, umarım :'(
-
İphone 11'i zaten kötülemiyoruz. Rakiplerine göre gayet güzel bir cihaz ancak arada 500 tl farkdan dolayı 12 mini alınabilir (64 GB için iphone 11 : 7300 tl / iphone 12 mini 7800 TL). iphone 12 8500 TL olsa zaten ben de iphone 12 alırdım. 2 tane orjinal kılıf ile 8.100 TL'ye mal ettiğim için 12 miniye geçiş yaptım. Daha hafif, kompakt ve daha hızlı bir cihaz. Ekran ve 5g de artıları. Tek eksiği şarj o da abartıldığı kadar kötü değil (en azından se2020 gibi değil). zaten şarjı da hızlı oluyor.. Bütçenize ve ihtiyacınıza göre değerlendirebilirsiniz.
-
Minide düşüş bekleyenlere artı 1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanki 2.000 TL daha aşağıda fiyata veriyorlar. nesi müthiş anlamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 28 Temmuz 2021; 19:30:29 > -
hala 11i 12mini ile kıyaslayıp övenler var neymiş 11 in rakibi 12 mini olamazmış 12 olurmuş :((
11 kötü cihaz değil tamam güzel cihaz alanı da üzmez ama hiç bir şey yapamıyorsanız gidin sadece kamera karşılaştırma videolarına bakın, batarya takıntısı olan android kullansın 2 gün şarja takmazsınız olur biter.
not : sadece üstte 12 miniye karşı yorum yapanlar için yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 29 Temmuz 2021; 3:25:7 > -
nacizane tavsiyem 12 miniyi gormeden almayin. ben hala xiaomi mi 6 kullaniyorum dedim ki hadi iphone geceyim guzel de kampanya yakaladiydim. sonra mediamarkt da inceledim. mi 6 dan bile kucuk bayagi bi mini. pek hosuma gitmedi.
-
Bir adet siyah renk aldım. Yapıkredi tlcard ile 150 turkcell.com.tr ve 1000/100 puan kampanyalarıyla kombolayıp aldım. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: victor66
Bir adet siyah renk aldım. Yapıkredi tlcard ile 150 turkcell.com.tr ve 1000/100 puan kampanyalarıyla kombolayıp aldım. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.1000/100 puan kampanyası hangisi acaba?
-
Kişiye özel bir kampanya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun
-
Uzun zamandır hb de bu fiyat değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111
Uzun zamandır hb de bu fiyat değil mi?64GB için doğru...
-
7200tl ye filan satılıyor 64gb.
Fiyat düştü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X