Şimdi Ara

750W psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni pc topladım ve içine 750w psu taktım. Birkaç gündür ara sıra elektirik gidip gelmeye başladı. Bu pc başındayken yaşadım. Kasını arkasından şarteli kapatıyorum elektirik geliyor sonra şarteli açıp pcyi açıyor elektirk gidiyor. Bu olay bugün sadece birkere başıma geldi ve 1 saat içinde toplam 3-4 defa elektirik gidp geldi. Eğer evin elektiriği kaldırmıyorsa birtane güç kaynağı alsam. sorun düzelir mi ?

• Uppp
  • Yardım edin arkadaşlar Hiç mi kimse bşy bilmiyor ?
  • hocam evin elektriği ile ilgili ise güç kaynağını değiştirmeniz fark yaratmaz. Elektrik tesisatı eski ise yeni kablolarla tesisat çektirmeniz gerekebilir. Evle ilgili olmasa bile şebeke ile ilgili olabilir. Sorunu tam olarak tespit ederseniz daha iyi olur. Mesela pc'nin bulunduğu yerde ütü çalıştırın.

Birde evdeki sigorta mı atıyor yoksa bölgenizde mi elektrik kesiliyor?
  • Psu ihtiyacı kadar güç çeker

Sigortamı atıyor yoksa her taraftamı gidiyor?

Mesela bizim eski evde elektriki x(banyoda suyu ısıtan zimbirti adini hatirlayamadim) açınca sigortalar atıyordu hatta bazen binanın elektrik panosundan bizim eve ait olan sigorta bile atabiliyordu

Elektrikci hat baya eski kaldıramıyor,kablolar birbirine yapışmış filan demişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartel atmıyorelektirik gidipgeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCZ-ZS 750W 80+ Bronze Psu
    8 yıl önce açıldı
    Corsair CX750 PSU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.