Şimdi Ara

750 TL ye Sistem Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi tanıdık için rica etsem 750 tl lik bi pc toplamayabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: enes6116

Arkadaşlar bi tanıdık için rica etsem 750 tl lik bi pc toplamayabilir misiniz?

Elinde parça var mı ? Monitör dahil mi ? Oyun için mi ? Ne için keşke belirtseydiniz.
  • Toplamayabiliriz tabikide ne demek kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm2 6400 işlemci 135
    a58 anakart 115
    4gb ram 100
    500gb hdd 125
    400w nagas kasa 125

150 tl ye de ikinci elden 7750 gibi bir e.kartı almaya bakar.
  • İlkokula giden bi oğlu var o oyun oynar kendine internette felan gezinir. Elinde bi monitör var sanırsam tüplü galiba. Ona yeterli olacaktır düşünüyorum. Elinde ne parça daha bakamadım ama baya eski bi bilgisayar idi. Bilmem ordan kullanabileceği bir şey olurdu ama biz en kötü senaryoyu düşünerek hareket etsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu doğrultularda önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... Bi önceki mesajda kullanım amacını ekledim. Değişecek bi parçanız var mıdır_?
  • Intel Pentium G3258 191TL
    GIGABYTE H81M-S2PV Intel H81 160TL
    CORSAIR 4GB Value DDR3 1333 125TL
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda 153TL
    THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX 181TL

810TL benden daha ucuz bir öneri çıkmaz ekran kartı yok ihtiyaca ama dahili grafik birimi ile counter fifa tarzı oyunlar orta ayarlada oynatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/amd-a8-7600-soket-fm2-38ghz-4mb-cache-65w-32nm-islemci--r7-gpu.html?srt=PU
    Anakart:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-a58m-e33-a58-fm2-ddr3-2133-mhzoc-anakart.aspx
    Ram:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/kingston-valueram-kvr16n11s84-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-bellek.aspx
    Harddisk:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/western-digital-caviar-blue--wd5000aakx--35-500gb-sata.aspx
    Kasa:http://www.webdenal.com/nagas-f126_616456.html

Eğer LCD monitör isterse de
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-samsung-syncmaster-19-940bw-lcd-monitor-190429938/detay
    Tarzı ikinci el widescreen monitörlere yönelebilir.

865 TL monitör dahil, 765 tl hariç.
    Diğer arkadaşların önerdiği sistemlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Apu sistemlerin dahili grafik birimleri daha kaliteli, araştırırsanız görürsünüz. Sadece kasa biraz dandik oldu, bu fiyata bu kadar:D
    Anakartın hdmi çıkışı da var, televizyona falan bağlanmak istenirse kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeteralpis -- 10 Aralık 2014; 1:14:20 >

• Lazeran kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şimdi aklıma geldi de bende kendi bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum. Diyorum kendi pc mi satsam ona kabul ederse;

E6550 2.3 GHZ İşlemci
    Asus P5K-SE Anakart
    İnno 3D 9800GT 1GB 256Bit Ekran Kartı
    2.5 GB DDR2 RAM
    1 TB HDD SEAGETE BARRACUDA (Onu satıp satmama konusunda kararsızım)

Sizde bu sistemin fiyatı nedir? Böyle bir şey yapsam nasıl olur?

750 TL ye Sistem Tavsiye
     750 TL ye Sistem Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolpoX61 -- 10 Aralık 2014; 1:07:35 >

• ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hepinizin önerilerini ve toplam fiyatları kendisine iletip işi bi netliğe kavuşturacam.
  • Senin sistem hdd hariç 250 tl anca eder gibi geliyor bana.

Benim önerdiğim sistemde kasayı şununla değiştirirsen daha iyi olur, daha kaliteli görünüyor açıkçası:

http://www.webdenal.com/nagas-f126_616456.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeteralpis -- 10 Aralık 2014; 1:13:38 >
  • Kendi sistemini 400tl civarında sat önerdiklerimizden fazla fazla yeterli gelecektir o sistem :) (ikinci el bi 160gb disk ekle üzerine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 10 Aralık 2014; 2:12:52 >
  • ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    Yakın bi zamanda sormuştum bi bilgisayarcıya 300 e ben alırım demişti ama elden 350-400 e satabilirsin diye söylemişti bi de sizden fiyat alıyım dedim de 250 de baya az geldi açıkcası :)
  • Hocam sisteminiz temiz kullanılmış yaşına göre ederi ise 400-450TL parça bazında hesaplarsak. HDDsiz satmanız biraz zor ondan daha ucuznu alıpta içine de takamazsınız en ucuzları 140TLden başlıyor.

Eğer satabilirseniz ihtiyacınızı ve bütçenizi belirtirseniz yardımcı olurum.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    HDD değilde bi SSD 120 gb felan işini görecektir diye düşünüyorum. Hemde hızlı olur. Tek tereddütüm arada bu pc kafayı yiyo gibi oluyo da neden yapıyo çözemedim bi türlü. Ama bakalım hangi seçeneği seçecek.
  • @cinayet13 Benim önerdiğimle oyun bile çatır çutur oynanır gibi geliyor, yanlış mıyım?
    @enes6116 Vallahi hocam eğer arkadaşınız 750 tl ayırdıysa ve ona 400e bu kasayı satarsanız bence ayıp olur :D iki sene sonra aldığına pişman olur, bir de tanıdıkla alışveriş yapmak problemli bir durum. Eğer sahibindende falan 400e satabilirseniz dışarıya satmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteralpis

@cinayet13 Benim önerdiğimle oyun bile çatır çutur oynanır gibi geliyor, yanlış mıyım?
    @enes6116 Vallahi hocam eğer arkadaşınız 750 tl ayırdıysa ve ona 400e bu kasayı satarsanız bence ayıp olur :D iki sene sonra aldığına pişman olur, bir de tanıdıkla alışveriş yapmak problemli bir durum. Eğer sahibindende falan 400e satabilirseniz dışarıya satmanızı tavsiye ederim.

BF4 falanda rahatça oynanır ama gerek yok :) arkadaşın böyle bir kasası varsa elinde 2. el satması daha mantıklı :) sonra kendi için konu açar :)
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Her kullanmış olduğum elektronik alet gibi bunuda elimden geldiğince temiz kullanmaya çalıştım. Düzenli olarak tamamen söküp temizliğini yaptım. Bunu satıp çok çok sınırı zorlar isem şuanki durumuma göre 1500 e belki bi sistem alabilirim diye düşünüyorum. Yalnız bu pc de tv kartı kullanıyorum pcı girişli yeni pc dede onu kullanmayı istiyorum. Son olarak da kullandığım monitörde LG Flatron L1953S kare bi monitör ilk günkü gibi oda acaba onun 2.el fiyatı nedir? Full Hd bi monitörde de duruma göre alabilirim.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Şöyle izah edeyim aslında o bana ilk başta vınnım var beni 2 yıl idare etsin diye dedi. İşte oğlumda oyun oynar gibisinden şeyler söyledi fiyatıda 500 tl diye dedi ancak ben biraz daha çıksan diye ısrar edince 750 tl dedi. Dediğim gibi önerileri kendisine sunarım artık hangisini kabul ederse. Kendi pc m de de directx sürümün den sorun olmadıkça her oyunu açtım ancak bana göre yeterli gelmiyor artık.
  • 1500tl monitör hariç güzel bir bütçe monitörle beraber zorlarsamda yapabilirim. Sizin monitörün ederi 150TL eper pixel hatası yok ise. kasa ile beraber 600e gider.

Intel Pentium G3258 191TL
    GIGABYTE H81M-S2PV Intel H81 160TL
    CORSAIR 4GB Value DDR3 1333 125TL
    THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX 181TL
    MSI GTX750Ti TwinFrozr Gaming 417TL(bazen 389TLye asus strix modeli oluyor o olursa daha da ucuz olur)
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda 153TL

1227TL

Bu şekli ile günlük işlemlerde ve full hd yüksek ayarlarda çok rahat götürecek bir pc eğer oyun ihtiyacınız yok ise SSD alıp çok hızlı bir PC deneyimi de elde edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.