Şimdi Ara

750 tl'lik akıllı telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi forumlar.Benim elimde şuanda 750 tl varbana 750 tl'ye telefon önerilerinde buluna bilirmisiniz.Dahaçok kafede falan otururken bloguma girip yazılar paylaşmak film izlemek ve oyun oynamak için alıcağım bana iyi ve sağlam bir telefon önerisinde bulunursanız sevinirim.Şimdiden herkeze yapıcağı yorumlar için teşekkürler.

• 2.el xperıa L yada lg L7 veya L9 bakabılırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden hiç sony veya lg kullanmadım.Ama samsung galaksy s3 mini'nin remi 1 gb benim bütçeme uygun sonylerin ramleri 512 mb.Performansı daha düşük olmazmı.
  • Xperıa L nın ramı 1 dır ayruca kraıt sunıfı sın nesıl cpu kullanır bu acıdanda s3 ten ustundur l zaten uc aylık model o yuzden garantılı ıkıncı ellerı mevcut pişman etmez kamerasıda fıyatına gore oldukca ıyıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KESİNLİKLE S3 MİNİ .
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

2.el xperıa L yada lg L7 veya L9 bakabılırsın.

Xperia L , Kliksa'da 799 TL.Sıfır olarak Xperia L almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcan Kaya

Daha önceden hiç sony veya lg kullanmadım.Ama samsung galaksy s3 mini'nin remi 1 gb benim bütçeme uygun sonylerin ramleri 512 mb.Performansı daha düşük olmazmı.

xperıa L s3 mını cok afedersın agzına...lokum koyuverir L memnun eder ıcın rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.Bu foruma üye olupda sizlerden bu cevabı aldıktan sonra içim daha rahat bir şekilde gidip xperia l ala bilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.