Şimdi Ara

750 ti ekran kartlı donanım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun yıllardır laptop kullanarak oyun oynamaya çalıştım, kafama yeni dank etti kasaya yönelmek.
    Maddi durumum kötü sayılmaz fakat asıl alacağım bilgisayarı 1 sene daha geciktirmek istiyorum öğrencilik hayatımdan dolayı.

750 Ti ekran kartını araştırdığımda işimi gayet iyi göreceğinden çok emin oldu. 1300 liraya kadar Lol ve gta 5'i iyi bir şekilde çalıştıracak sistem toplamak istiyorum.
    Ekran kartı 750ti olacak şekilde diğer bileşenler hakkında fikrini bağışlayarak yardımcı olabilecek var mı? 2. el olması sorun değil, İzmir'de oturuyorum iyi bir şekilde araştırıp bulabilirim bileşenleri. (i7,750Ti'lı 2. el bir bilgisayarı 900 liraya koymuşlardı geçenlerde geç kalmıştım mesela.)

Şimdiden teşekkür ederim.

• I5 4670k z87 veya z97 anakart, eski bir kule tipi fan ddr3 4x2 ram kit ile güncel oyunları full HD orta ayarlarda oynarsın. Gtx 760 yaparsan kartı bir nebze daha iyi olur hatta.
    Paran olunca 4790K yapıp kartı da 1080 yaparsın güzel olur. Yani öyle kolay kolay ölecek bir platform da değil.

Daha alt seviyeye inmek istersen 2500k veya 2600K ile z68 ya da z77 anakart derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursan piyasada ayrıca p55 chipsetli xeon x3440'lı çok makina var. Bunlar da 750ti ve 760 ile iyi giden makinalar ancak anakartları çok aşırı eski, tık diyip ölebilirler her an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    İlgi ve alakanız için minnet duydum. Gtx 760 daha mantıklıymış dediğiniz gibi evet, var olduğunu bile bilmiyordum. Xeon x3440 ile iyi gidiyormuş ama piyasada 2. el çok fazla olmasına rağmen dediğiniz gibi eski. i5'e yoğunlaşacağım. Ve biraz daha araştırma yapacağım. Tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.