Şimdi Ara

750 IPS, tam kavramalık fare! “Razer Basilisk V3 Pro incelemesi”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu videoda Razer Basilisk V3 Pro'nun hangi tutuşa uygun olduğunu değerlendiriyor, sensör performansının detaylarına iniyor, oyun ve batarya performansını ölçüyoruz.





  • Razer’ın en iyi mouse serisi Basilisk bence. Kablosuz henüz denemedim ama 3 yıldır kablolu kullanıyorum ve çok memnunum. Hem tutuş hem de hareket kabiliyeti çok güzel.

    Videoda söylendiği gibi ilk önceliğiniz elinize oturması olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnceleme i&#231;in teşekk&#252;rler Burak hocam. Bu kadar b&#252;y&#252;k ergonomik tip mouse'ları ben de hi&#231; sevmiyorum. Kullanana lafım yok ama ben mouse'u değil mouse beni y&#246;nlendiriyor gibi hissediyorum. Viper v3 pro bu anlamda en iyisi bence. Ayrıca overwatch'ı uzun s&#252;redir oynadığını biliyorum o y&#252;zden hazır mouse'lar varken marvel rivals incelemesi bekliyorum mouseları değiştire değiştire :)

  • Bu modelin ilk &#231;ıkan serisini kullandım 3 ayda switchler basmamaya başladı garanti s&#252;recinde iade ettim neyse ki 6 senedir logitech G 403 kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım.

  • Videoyu izleyemedim. &quot;Tam kavramalık&quot; ne oluyor teknik terim mi? Değilse b&#246;yle &#231;ok yetişkin t&#252;r&#252; bi tanım olmuş gibi

  • bu ürün ps5 oyunlarında çalışır mı acaba

  • Merhaba Burak Bey,

    İncelemelerini &#231;ok severek izliyorum. Keşke bir g&#252;n de Herman Miller Embody gibi veya Steelcase Think gibi ofis/pc sandalyelerini inceleseniz. Sizin g&#246;r&#252;şleriniz &#231;ok değerli. &#199;ok zevkli bir video &#231;ıkacağına eminim.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ufuk85 U kullanıcısına yanıt
    Selamlar, o markaları temin edebilir miyiz hiç bilmiyorum açıkçası :( Ama soruşturacağım inceleme ürünü için, teşekkürler.

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Daha minyon fareleri parmak ucuyla (Fingertip) tutuyoruz, bunun gibi yapılı fareleri daha çok kavrayarak (Grip) tutuyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.