Şimdi Ara

750 / 800 tl civarında android telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçe olarak 750 - 800 tl düşünüyorum 3 aşağı 5 yukarı oynama olabilir.

telefonda aradığım özellikler

ilk olarak görünüşü güzel ve ekranı büyük olmalı
    kamera ve fotoğraf kalitesi yüksek olmalı
    internette çok gezinirim sörf için elverişli olmalı
    bol bol müzik dinlerim - video izlerim telefondan (artırılabilir hafızası olmalı )
    oyun ve uygulamalarla az çok ilgilenirim.menü geçişlerinde ve programlarda donma yapmamalı ( performansı yüksek olmalı desem daha doğru olur heralde )
    android desteği güncel olmalı

arkadaşlar biliyorum 800 tl için beklentim çok.geçen hafta 1200 tl'ye saat aldım kendime.bu nedenle telefon için fazla tl ayıramadım bunu göz önünde bulundurarak tavsiyelerde bulunmanızı bekliyorum.

POTANSİYEL TROLL

• 1200 tl'ye saat mi aldin :) ne özellikleri var merak ettim gercekten

800 tl civarında iki cihaz var önerebilecegim Xperia Sola ya da Galaxy Ace2
  •  750 / 800 tl civarında android telefon saatin yapısı buna benziyor ve iskeleti görünüyor özellik olarak çok az yanılma payı , su geçirmez ( belirli bir derinlikteki basınca dayanıklı ) , paslanmaz ve güleryüz ikonluydu diğer özelliklerini hatırlayamadım şimdi.saat erkeğin aynasıdır derler bu nedenle teknolojik aletler yerine saate önem veririm.

önerin için teşekkür ediyorum
    telefonlara gelince solada hafıza sıkıntı olur ace 2'de çok kaba duruyor görüntüsü hoş değil.

POTANSİYEL TROLL

• hafıza derken depolamayı kastediyorsan gayet yeterli, ama ram ise şuan için yeterli görünüyor ama ufukta yetersiz gibi. . .

ben sola almayi düşünüyorum, ram olayından baska bi sıkıntım yok. Diğer modeller de bi türlü içime sinmedi açıkcası Ace 2'si de Atrix'i de...

Orijinalden alıntı: polonyalimendil

hafıza derken depolamayı kastediyorsan gayet yeterli, ama ram ise şuan için yeterli görünüyor ama ufukta yetersiz gibi. . .

ben sola almayi düşünüyorum, ram olayından baska bi sıkıntım yok. Diğer modeller de bi türlü içime sinmedi açıkcası Ace 2'si de Atrix'i de...

solada hafıza kartı kullanılamıyordu bildiğim kadarıyla 4 gb yetersiz kalır.

POTANSİYEL TROLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

bahsettiğin model Xperia U.

Sola'da 8 gb depolama kapasitesi var, 5 gb'si kullanılabilir + sd kart destegi var.

quote:

bahsettiğin model Xperia U.

Sola'da 8 gb depolama kapasitesi var, 5 gb'si kullanılabilir + sd kart destegi var.

inceliyorum

POTANSİYEL TROLL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700 TL Telefon Önerisi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ice al.

Orijinalden alıntı: Eyy2015

Ice al.

ICEtea mi alsın acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler telefon modeli söyleyip kaçmayın lütfen.yukarıda kullanım amacımı söyledim telefon modeli belirterek şu şu şu özellikleri senin için uygundur tarzında derseniz ben ve diğer kişilerde faydalanabiliriz tercih yaparken daha çabuk karar verebiliriz.

POTANSİYEL TROLL
  • Motorola atrix almalısın ics ve jb gelmicek ama o fiyata en iyisi

Galaxy s2 ye çok yakın bir telefondur bencmarklarda aralarında 200-300 fark vardır

ve fiyatı 650 Civarı hizlial da

POTANSİYEL TROLL
  • quote:

quote:

Ice al.

ICEtea mi alsın acaba?

Liseli olduğunu nekadarda belli ettin.

750 / 800 tl civarında android telefon saatin yapısı buna benziyor ve iskeleti görünüyor özellik olarak çok az yanılma payı , su geçirmez ( belirli bir derinlikteki basınca dayanıklı ) , paslanmaz ve güleryüz ikonluydu diğer özelliklerini hatırlayamadım şimdi.saat erkeğin aynasıdır derler bu nedenle teknolojik aletler yerine saate önem veririm.

önerin için teşekkür ediyorum
    telefonlara gelince solada hafıza sıkıntı olur ace 2'de çok kaba duruyor görüntüsü hoş değil.

Bana kalirsa bir telefonda en son dert edilecek sey goruntusudur.Isinizi gorecektir Ace 2.Bir de daha az idare eder ama Galaxy Wonder war.650'ye bulabilirsiniz.

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter

• quote:

quote:

quote:

Ice al.

ICEtea mi alsın acaba?

Liseli olduğunu nekadarda belli ettin.

Tamam arkadas sacma bir saka yapmis tamam da Incisozluk mu burasi,ya da konu disinda takilan bazi kalitesiz adamlardan birisi misiniz de adama liseli diyerek hakaret ediyorsunuz?(liseli bir hakaret degildir ayriyetten siz oyle kullandiniz)

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • Tartışma amaçlı yazmıyorum bunu belirteyim.
    quote:

Ice al.
    ifadesi ne kadar sacmaysa
    quote:

ICEtea mi alsın acaba?
    da o kadar saçma.

Ha Ice diye bi model var da benim haberim yoksa bütün forumdan özür dilerim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.