Şimdi Ara

750-1100 TL arası cep telefonu önerileri 09.07.2016

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar 750-1100 TL arası bi telefon ariyorum android alicam A3 2016 almayi düsünüyorum ekranin çok büyük olmamasi lzm şarjın da uzun süre gitmesi lzm neler önerirsiniz ?

• Asus Zenfone Max onerebilirm 5000 mah bataryası var. buda gayet uzun bır şarj suresı demek. ekranı da o kadar buyuk degıl ıstersen rahat kullanabilirsin. Huwaii markası da yukselıste onlara da bakabılrısn ama sana tavsiyem asus olur bakmanda fayda var
  • Aklımdaki telefonlar A3 2016 Huawei G8 Lenovo Vibe P1 ve Casper Via M1 32Gb bunları düşünüyorum ama ama daha da bilgi birikiminde faydalanmak isterim
  • vibe p1 öneririm, şarj konusunda sıkıntın kalmaz
  • Bende casper VIA m1 var telefon çok iyi şiddetle tavsiye ederim casper ekranı LG den kamerayı ise Sony den almış 3 GB RAM en büyük + sı diyebilirim şarjı ise ben yoğun kullanıyorum en az 5 saati çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran çok büyük olmasın demişsin ama aklındakiler 5.5" :)

xiaomi mi4 öneririm.
  • ekran çok büyük olmasın dedimde piyasada küçük telefon kalmamış teknosada 960tlye asus zenfone 2 buldum onu almayı düşünmeye başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thorin14 T kullanıcısına yanıt
    hocam mağazada mı internette mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazada
    Asus zenfone 2 yi hayatında düşünme dünyanın en sıkıntılı telefonu diyebilirim telefonu alan herkes garantiye gönderiyor bizzat vatanda inceledim ve oradakilere sordum

gm5 pluss via m1 den iyi bir telefon... onu düşünüyorsan gm5 ide kıyas listesine ekle. Ayrıca2 yıl güncelleme desteği güncellemeleri ilk öncealıcak olman ve yazlımgeldikten sonra telefonda sorun cıkarma olasılıgı en düşük telefon. Diğerleri hem güncellemeyi geç alıyor aldıgı zamanda sorunlarla uğraşıyor... Android 7 nin cıkmasına az bir süre kala bence bunuda alternatiflere ekle
  • 32gblik asus zenfone 2 yi 930tlye aldım teşekkürler
  • Gm 5 plus veya xperia c4 al a3 2016 alipta 3 4 ay sonra arayüz kasmalari yaşama .

• quote:

Orijinalden alıntı: thorin14

32gblik asus zenfone 2 yi 930tlye aldım teşekkürler

hayırlı olsun,samsungtan daha güzel bır secım yapmışsınız netıce olarak,ıyı günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: thorin14

32gblik asus zenfone 2 yi 930tlye aldım teşekkürler

hayırlı olsun,samsungtan daha güzel bır secım yapmışsınız netıce olarak,ıyı günlerde kullanın

hocam hangi magazadan aldınız sııfır ürünmü? teşhir ürünümü ?. kırıkkaledeki teknosa mağazası da kapattıkları için 930 tl satılıyordu. bende sıfır kutu varmı dedim çalışan eleman 1 kişiye satmak için 2 - 3 tane kutuyu açtıkllarının hepsinin şarj olmadığını söylediler ve şatış yapmadılar :). bu indirim magazaya özel dediler ( magazayı kapatıyolardı) bende diğer magazaya bakmadım keşke baksaydım :(
  • science40 S kullanıcısına yanıt
    Bulamadıgına sevin bence
  • sıfır ürün kapalı kutu bizim burdada stoktları bitirdikleri için sanırım mağaza kapanıcak gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.