Şimdi Ara

750-1000 TL Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta yazdığım bütçe aralığında telefon arıyorum. Konuyu Samsung başlığına açma sebebim şu anki telefonumun S4 olması. Ilk akıllı telefonu olması ve biraz kötü kullanmam sebebiyle şu an kendinde değil.

Benim için en önemli nokta kamera,şarj, ve serilik.

Ne tavsiye edersiniz ? Söz sizde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photographer Boy -- 3 Mayıs 2015; 0:14:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    bunu her orta segment konusuna yazıyorum görende beni huawei fanı sanacak
    ülkemize bu ay içerisinde gelmesi beklenen huawei p8 lite modelini bekleyebilirsin. tahminen 800 tl ye falan gelir.
  • G7 işini Görür

• quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

G7 işini Görür

Teşekkürler, peki S4'ten G7'ye geçişte bariz bir kalite farkı yaşar mıyım ? Ayrıca SAR değerleri nasıl biliyor musun ?

• Avea intouch 4

• quote:

Orijinalden alıntı: dranas

ülkemize bu ay içerisinde gelmesi beklenen huawei p8 lite modelini bekleyebilirsin. tahminen 800 tl ye falan gelir.

Teşekkür ederim, araştıracağım. Sormak istediğim soru G7 ve S4 ile karşılaştırırsan nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

G7 işini Görür

Teşekkürler, peki S4'ten G7'ye geçişte bariz bir kalite farkı yaşar mıyım ? Ayrıca SAR değerleri nasıl biliyor musun ?

Telefon 64bit olduğu için daha uzun süre kullanırsın performans olarak bence s4 den üstün bir telefon sar değerleri hakkında g7 anakonuuna bakabilirsiniz iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

quote:

Orijinalden alıntı: dranas

Teşekkür ederim, araştıracağım. Sormak istediğim soru G7 ve S4 ile karşılaştırırsan nasıldır ?

s4 eski nesil bir telefon artık, gerek donanım gerekse hantal touchwiz arayüzü dolayısıyla s4 sorunlu bir telefon.
    g7 ise yeni nesil bir cihaz, 64 bit işlemcisi uzun şarj süresi ve akıcı arayüzü ile bence orta segmentin en iyilerinden biri..

• Paralel ithalat galaxy a5 n11 veya ggden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 ..yukarda bahsı gecenlerden ustundur ayrıca
  • Xperia m4 aqua

• S4 .. bazen 999 tl satılıyor kampanya ile.. şuan 1100 tl..
  • Güncel

• s4ten g7ye gecmeye degmez ayrıca sar degerı cosmus bır teleofn g7,bence napıp edıp G2ye zorlayın,kı degsın,arkadas m4 aqua demıs oda cok ıyı cıhaz ama resmı ıthalat gelmedı fıyatını bılemıorum bulursanız o daha ıyı olur tabıkı
  • G7 veya G2

• G7 vs G2'ye ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photographer Boy -- 3 Mayıs 2015; 13:43:19 >
  • 750 1000 tl arasinda s4ten gecilebilecek tek telefon g2 malesef

• aslında 1000 lira ve altında güzel bir telefon yok. ama bütçeyi aşamam diyorsan g7, veya lg g3 beat alabilirsin. Pili o fiyat aralığındaki pekçok modelden yüksek. ayrıca lolipop güncellemesi de aldı bildiğim kadarıyla. fiyatı 898 lira civarında ama emin ol 1200 lira fiyatlı telefonlarla çok rahat kapışır.

4g'nin gelmesi muammaya dönüştü, eğer 4g türkiye'ye gelmezse bence lg g3 beat 1000 lira altında çok iyi bir alternatif haline gelir.

android'te iyi telefonlar 1200-1500 lira aralığında. bütçeni arttırıp o fiyat aralığındaki telefonlara yönelmeni tavsiye ederim. yönelemem diyorsan bu iki modeli öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welar

aslında 1000 lira ve altında güzel bir telefon yok. ama bütçeyi aşamam diyorsan g7, veya lg g3 beat alabilirsin. Pili o fiyat aralığındaki pekçok modelden yüksek. ayrıca lolipop güncellemesi de aldı bildiğim kadarıyla. fiyatı 898 lira civarında ama emin ol 1200 lira fiyatlı telefonlarla çok rahat kapışır.

4g'nin gelmesi muammaya dönüştü, eğer 4g türkiye'ye gelmezse bence lg g3 beat 1000 lira altında çok iyi bir alternatif haline gelir.

android'te iyi telefonlar 1200-1500 lira aralığında. bütçeni arttırıp o fiyat aralığındaki telefonlara yönelmeni tavsiye ederim. yönelemem diyorsan bu iki modeli öneriyorum.

Yöneldiğim takdirde tavsiye ettiğin model hangisi olur ? Ve bu modelin artıları ne olur ?

• yöneleceksen z2 derim. yüksek pil gücü (3200 mah), kamera ve ekran kalitesi (20.7 mp kamera, ips ekran), 4g desteği, lolipop güncellemesi, 3 gb ram, yüksek hafıza alanı vs. vs. o fiyat segmentinde bence tercih edilebilir.

tek sıkıntısı sanal tuşlu olması. sorun değil dersen öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.