Şimdi Ara

75 TL (ücretsiz kargo) PP Lite A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 1 Koli (5 paket - 2500 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 75 TL (ücretsiz kargo) PP Lite A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 1 Koli (5 paket - 2500 adet)
    Avansas
    PP Lite A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 1 Koli (5 paket) | Avansas.com
    https://www.avansas.com/pp-lite-a4-fotokopi-kagidi-80-gr-1-koli-5-paket-p-77909

Diğer alternatifler

74,9 TL Kodak A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr. 500 lü x 5 Adet

73,98 TL Avansas Ecopack-400 A4 80 gr 1 Koli (2000 Sayfa) Fotokopi Kağıdı
    Avansas
    Avansas Ecopack-400 A4 80 gr 1 Koli (2000 Sayfa) Fotokopi Kağıdı | Avansas.com
    https://www.avansas.com/avansas-ecopack-400-a4-80-gr-1-koli-2000-sayfa-fotokopi-kagidi-p-74278

• İyi hoş da kargo şirketleri kolileri dan dun atıyor. İnternetten böyle beşli kağıt satın aldım, kargocu bir getirdi tüm paketler patlamış kağıtlar açıkta. Bunu böyle açık şekilde alamam, içinden kağıt alınıp alınmadığını bilemem diyorum, say abi istersen diyor. 2500 tane a4ü oturup sayacakmışım yani. Bu yüzsüzlerle uğraşacağıma gider 17 liraya marketten alır yoluma bakarım. 2 lira için değmez. Yine de teşekkürler bilgi için.
  • İyi hoş da kargo şirketleri kolileri dan dun atıyor. İnternetten böyle beşli kağıt satın aldım, kargocu bir getirdi tüm paketler patlamış kağıtlar açıkta. Bunu böyle açık şekilde alamam, içinden kağıt alınıp alınmadığını bilemem diyorum, say abi istersen diyor. 2500 tane a4ü oturup sayacakmışım yani. Bu yüzsüzlerle uğraşacağıma gider 17 liraya marketten alır yoluma bakarım. 2 lira için değmez. Yine de teşekkürler bilgi için.
  • Ben hep netten alıyorum. Dışardan alıp taşıması zor geliyor bana düzgün paketlenmişse sorun olmuyor. Kağıtların kalitesini bilmiyorum ama bana sıcak fırsat gelmedi. Geçen hafta hbde 50 liraya satılıyordu Copier 5li.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan_Pasha -- 14 Mayıs 2019; 9:52:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.