Şimdi Ara

75 TL'lik alışverişe 3 aylık Macfit üyeliği hediye (maximum kart) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
7
Favori
24.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unix-pcp11 -- 27 Haziran 2019; 23:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Haziranda biten macfit üyeliğim vardı. Bugün kodu kullanıp yeniden kaydoldum, mail vs. gelmedi. Benimle aynı durumda olan var mı?

• Bu kampanya gözükmüyor bende. Bitti mi acaba?

• Chembond kullanıcısına yanıt
    26 haziran sondu

• quote:

Orijinalden alıntı: gothamcity

30 Haziranda biten macfit üyeliğim vardı. Bugün kodu kullanıp yeniden kaydoldum, mail vs. gelmedi. Benimle aynı durumda olan var mı?
    Benim üyeliğim hiç yoktu, üye oldum ama mail gelmedi. Spam falan da yok. Bugün salona gidip kontrol ettireceğim. İşin kötü tarafı mailde yazdığı gibi kod tek kullanımlık, hata olması durumunda yanıyor

• saulu kullanıcısına yanıt
    Ben sosyal medya üzerinden macfite yazdım, bakalım ne çıkacak. Siz de yazın isterseniz

Benimde başıma aynı durum geldi ,üye olduğunuz şubeye gidin telefon no ile üyeliğinizi bulup şifreyi söyler bir de parmak izi kaydı alınacak

• quote:

Ben sosyal medya üzerinden macfite yazdım, bakalım ne çıkacak. Siz de yazın isterseniz
    Site üzerinden destek mesajı attım bakalım, işin garibi siteye giriş için maili yazıp şifreyi unutum dediğimde böyle bir üyelik yok diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: saulu

Site üzerinden destek mesajı attım bakalım, işin garibi siteye giriş için maili yazıp şifreyi unutum dediğimde böyle bir üyelik yok diyor

Alıntıları Göster
    Aynı problem bende de var. Sayfada kayıt tamamlandı mail adresini kontrol et dedi. Ama sonra şifre gelmeyince unuttum yaptım. Kayıtlı olduğunuz mail adresini girin yazıyor. Elimizde patladı sanırım :)
    Bende de aynı şekilde böyle bir üyelik yok diyor, muhtemelen son günlerde kampanyaya çok yığılım olduğundan dolayıdır. Daha önce de macfitte kayıtla ilgili sorun yaşamıştım, onlara durumu bildirdim. 1-2 gün içinde sorunu çözmüşlerdi, bu da kısa sürede çözülür diye ümit ediyorum

• quote:

Bende de aynı şekilde böyle bir üyelik yok diyor, muhtemelen son günlerde kampanyaya çok yığılım olduğundan dolayıdır. Daha önce de macfitte kayıtla ilgili sorun yaşamıştım, onlara durumu bildirdim. 1-2 gün içinde sorunu çözmüşlerdi, bu da kısa sürede çözülür diye ümit ediyorum
    Kayıt olduğunuz salona gidin, şifreyi ve avuç izi tanıtımı yapılıyor, üyelik başlıyor bu şekilde

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.