Şimdi Ara

75 Hz monitör 60 hz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 2 gün önce Acer KA242Ybi 23.8 1ms 75 hz monitör satın aldım ne yaptıysam 75 hz olmuyor tek kablo ekran kartından dvi-d baglı monitöre giden ucta hdmi var yani dönüştürücü gibi ama tek kablodan gidiyor Ekran kartım Sapphire Radeon Rx470 4gb 256 bit tek çıkışlı dvi-d çıkışı var amd kontrol panelınden ekran çözünürlüğü yarat diye yer var 75 hz secıyorum desteği yoktur gibisinden ibare var olmuyor önceki monitörüm Samsung syncmaster 932n plus 19 inç vardı onda oluyordu

• Sorununu şöyle anladım galiba bilgisayardaki çözünürlük sekmesinde sadece 60 hz ler gözüküyor ve 75 hz seçemiyorsunuz.Current Resolution Utile gibi bi program var Google ye CRU diye yazarsanız çıkar o programı kurun , açın ve istediğiniz çözünürlük ve hz yi ekleyin sonra çıkın ve yanındaki reset x64 veya reset programını çalıştır (reset , x32 için) ekranda görüntü gidip gelicek , yeniden çözünürlük menüsüne girsen orda eklediğin çöznürlük ve hz yi görebilirsin , hz yi 75 ayarlamnı tavsiye ediyorum monitörün 75 desteklediği için...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StrongGamer8 S kullanıcısına yanıt
    Müsait olduğumda denerim teşekkürler...
  • Denedim maalesef olmadı 75 hertz gözüktü ama uygula dediğim halde giriş desteklenmiyor uyarısı verdi ekranda galiba dönüştürücü den olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör HZ sorunu.
    8 yıl önce açıldı
    60 hz monitör ile 100 fps almak?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.