Şimdi Ara

%75 Bölüm okumak Mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler eşit ağırlığım. Şehir dışında kazandım geçen yıl İzmirde
    o yüzden kırık puanla girdim. Geçen seneye aynı puanı aldım. Kırılınca 400binden 650 bin olduk birde malum sıralama arttı bu sene

Ailem istanbulda okumamı istiyor. %75 iktisat vs okumak Mantıklımı fiyatlar 40 bin civarı yani senede 10 bin
    Birde bu fiyatlar hersene artarmı?

3.sene mezuna girerim gibi ama geç olur diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende mezunluk düşünüyorum ama babam seneye nolacağı belli olmaz %50 burslu hukuklardan istediğin birine git diyo. Çok kararsız kaldım bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam bende mezunluk düşünüyorum ama babam seneye nolacağı belli olmaz %50 burslu hukuklardan istediğin birine git diyo. Çok kararsız kaldım bende.
    Kardeş şimdi bölümü istiyorsan ve para sıkıntınız yoksa git eğer sıkıntın varsa yazma çünkü puanın kırılır

• 10 bin lira artik egitim icin hicbir sey. eger sehir disinda okuyacak olursan zaten eve/yurda verecegin para 10 bin tlyi cokca asacaktir.
  • Thanatos97 T kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir sıkıntı yok ama benim içime sinmiyor :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen yıl 130kdan konyada bilgisayar kazandım 1 dönem sonra saldım. bu yıl 80k geldi %75 bursla bir yer yazıcam hocam. geçen yıl yarım dönem içim yurda 3.5k verdim yemek içme dahil değil bu fiyata bence her türlü %75 avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budokai

geçen yıl 130kdan konyada bilgisayar kazandım 1 dönem sonra saldım. bu yıl 80k geldi %75 bursla bir yer yazıcam hocam. geçen yıl yarım dönem içim yurda 3.5k verdim yemek içme dahil değil bu fiyata bence her türlü %75 avantajlı.
    Yazıma hocam gelirse gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.