Şimdi Ara

75.000 lira bütçe ile alınabilecek araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi günler. Ailemize 2. aracı alacağız. Maksimum çıkabileceğim tutar 75.000. Araç İstanbul'da genelde yoğun E-5 trafiğinde kullanılacak ve üniversiteli genç arabası olacak.

Herkes dizel-otomatik ister fakat bütçeme göre imkansıza yakın. Dizel olmasına çok ta gerek yok aslında çünkü yıllık 15.000 km olacak en fazla. DSG ne kadar 2014'ten sonra düzeldi deseler de bunun korkusuyla rahat hareket edemem.

Dizel-manuel kombinasyonuyla Peugeot 308 1.6 e-HDI az kilometrede 2014-2015 bulabiliyorum bütçeme göre. Fakat nedense çevreden çok etkilendim. 'Fransız alınmaz', 'Zaten bir tane MPV var 2.si mi gelecek' gibi söylemler var. Bu arada ilk aracımız C-Max bunu da belirteyim.

Diğer ihtimal bayiiye gidip Seat Leon 1.4 TSI 125HP FR almak. Bu seçenek biraz daha güçlü. TSI motor hem güçlü hem ekonomik bir motor. Araç FR paket olduğu için neredeyse full donanım gelecek ve tam bir genç arabası. Ama o da Şubat sonu gibi makyajlı halde ülkemize gelecek.

Aklımı en çok karıştıran bölüme gelirsek; VW. VW Golf 1.4 TSI 122 Ps Comfortline + Sunroof + Saturn Grisi rengini 70.000e bulabiliyorum. Ama aynı zamanda Seat Leon 1.4 TSI 150lik FR da bulabiliyorum bu fiyata. Sizce yakıtı çok farkeder mi? Siz olsanız ne tercih ederdiniz?

Opel Astra, Renault Megane gibi seçeneklerim de var biliyorum fakat gerçekten çok büyük görünen araçlar bunlar. Bütçemi 10.000 kadar arttırabilirsem premium markalara bakabilirim fakat imkansız. Sizce ne yapmalıyım?

• Bu kriz ortamında almama şansın ya da bekleme şansın varsa değerlendir keza ülkenin nereye gideceği belirsiz temkinli yaklaşmakta fayda var. Ha çok elzem ise satışı kolay olsun derseniz golf yakıt anlamında Leon act ise yakıt tüketiminin az olduğu yazılıyor çiziliyor. Son durumda brn olsam beğendiğimi alırım. Şimdiden hayırlısı olsun
  • Hocam bence şuan beklemede kalmalısın devir araba almak için en kötü zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Bu kriz ortamında almama şansın ya da bekleme şansın varsa değerlendir keza ülkenin nereye gideceği belirsiz temkinli yaklaşmakta fayda var. Ha çok elzem ise satışı kolay olsun derseniz golf yakıt anlamında Leon act ise yakıt tüketiminin az olduğu yazılıyor çiziliyor. Son durumda brn olsam beğendiğimi alırım. Şimdiden hayırlısı olsun

Hocam şöyle söyleyeyim 2. araba alma fikri Eylül ayı gibi ortaya çıktı. Kriz var bekleyelim dedik, Euro-Dolar 1 lira arttı. Biraz daha beklersem 1 EURO 12,13 lira olacak diye korkuyorum.
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Moueson kullanıcısına yanıt
    Aynı bütçede Golf, Leon almak daha mantıklı değil mi sizce de? Sunrooflu, kendini kanıtlamış TSI motorlu ve biraz daha genç arabası görünümünde.

@Moueson Beklemekten çok sıkıldım hocam daha ne kadar beklemeliyim? Hazır bayiiler ÖTV zammını daha koymamışken, sahibinden de fiyatlar çok artmamışken zamanı diyorum ben ama.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    sen bilirsin tabi zevk meselesi.sonuçta sen bunu ticari amaçla almıyorsun zevkle binmek için alıyorsun.hangisi hoşuna giderse ona bak.fakat şahsen astrayı tercih ederdim.yüzü daha yeni bir araç motoru gayet iyi.daha dolu bir araç.milletin şişirilmiş vw sevdası yüzünden ikinci elde belki onlar kadar olmaz fakat araba olarak opel bana daha çekici ve oturaklı geliyor.test etmeden alma hangisinin sende ne tür duygular uyandıracağını bilemessin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence işinizi görücek bir araba alıp kalanıyla dolar alın
  • bütçenize göre dizel otomatik ceed bulabilirsiniz. Hatta Epeyde bütçeden para artabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 yazmışsın ama mpv değildir o c hatch dir. Mpv olan ilk 3008 dir. 308 c-max ile alakasız.

hem t9 308 - astra k ya bak derim.

Fakat şu var ki eğer c-max e alıştıysan diğer araçlar sana basık görüş açısı dar gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Ocak 2017; 18:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

308 yazmışsın ama mpv değildir o c hatch dir. Mpv olan ilk 3008 dir. 308 c-max ile alakasız.

hem t9 308 - astra k ya bak derim.

Fakat şu var ki eğer c-max e alıştıysan diğer araçlar sana basık görüş açısı dar gelecek.

308 C-hatch olduğunu biliyorum fakat görünüş itibariyle MPV sınıfına benzetiyor çevremdekiler. Sanırım yazımı tam olarak okumadınız.

@auto_man Yorumunuz için teşekkür ederim fakat sanmıyorum hocam.

@Silenforce Doğru söylüyorsunuz

@cadillaccts Şişirilmiş değil bende ki. Sadece rakiplerine oranla hatlarının daha çekici gelmesi. Sanırım görselliğe önem veriyorum biraz ama yine de deneme sürüşü yapmadan birşey söylemek mantık dahilinde değil. Yorumunuz için teşekkür ederim.

• İkinci el ds5 al fiyat performans açısından daha iyisini bulamazsın aynı zamanda spor bir araç
  • Bu bütçeyle araç bakıyor olsam cam tavanlı bir 308 kafamı karıştırırdı açıkçası. Ama tercih sizin bu durumda. En iyisi gidip denemek, test sürüşü yapmak ve gönlün neyi istiyorsa onu almak
  • Toyota Auris 1,6 otomatik cam tavanlı active paket alabilirsiniz.Liste fiyatı 81 fakat iyi bir indirimle 75 bine alırsınız.Ön arka park sensörü de hediye ederler.Hem şansızman sorunsuz hem motor ömürlük.
  • Yeni çıkan Sandero stepway alın dizel otomatik .geri kalanada bi kaç tane tüfek alın belki lazım olur.
  • @murat8361 Tüfek önemli hazırda bulunsun.

@Karaliste Hiç bindiniz mi kullandınız mı bilmem ama; içi çok kalitesiz geldi bana hocam. Bir de eskilerden kalma; Verso ile kötü bir deneyimimiz olmuştu, Toyota'yı liste dışı bırakıyorum bu yüzden.
  • 1.6 THP DS5 bence de en iyi seçenek olarak duruyor. İç mekanı çok şık ve binince zevkten 4 köşe oluyorsunuz.

Onun dışında Leon'lar, İstanbul'da pek de fabrika verilerini yakalayamıyor. Trafikte min 7.5-8L yakacak diye düşünün. Ayrıca Leon ciddi bir makyaj yiyecek ve makyajlısı gerçekten çok güzel olmuş, şuanki kasası makyajlının yanında üzebilir.
  • http://www.dailymotion.com/video/x151ctn_oto-park-com-istanbul-park-bmw-116d_auto

sehir ici kullandıgın arabanın istediginde bir canavara dönüşebilmesi paha bicilemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.