Şimdi Ara

73bin tl bu sistem alınır mı rtx4080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sistemi kendi kafamdan düzenleyerek yaptım ömürlük olsun istedim ve daha önce alışveriş yaptığım bir siteden almak istedim ayrı ayrı almak yerine tek yerden alacağım sistemle alakalı gözle görülür bir sıkıntı var mıdır sizce

• Fiat biraz fazla geldi.Daha uygun bi şey topluyayım size. RTX 4080 ile.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

çok sevirinim hocam çok baktım ama genelde 4080 ile işlemci az eli yüzü düzgün olsun diyince direkt 70k bandına çıkıyor gibi geldi

• Alternatif anakart bakilabilir,ram 6000 mhz olani tercih et,islemci duz 7700 olabilir , kalani iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

değiştim hocam anakartı buraya attıktan sonra Asus Prime B650M-A Wi-Fi II  ile değiştim wifii özelliği bu fiyata olmazsa ayıp olur diye düşündüm

• binickimbileyok kullanıcısına yanıt
    Bunlari tek tek mi topladin yoksa hazir kasayi mi ozellestirdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

hazır kasayı özelleştirdim hocam ama hazır kasadan aynı parça kalmadı hepsini değiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

-hocam elinize emeğinize sağlık ancak ayrı ayrı yerine tek yerden almak önceliğim sizin attığım sistemde özellikle gözünüze batan birşey var mıdır acaba bir de maalesef işlemci ryzen 7-7700x ya da

ryzen 5-7600x olarak var 7700 tek başına yok :( onun haricinde tek tek baktım hazırladğınız sistem gerçekten çok güzel olmuş eminim başka arkadaşlar faydalanacaktır.

• Hangi site burası.

• Bu değiştirdiğin sistemin linkini atarsan oradan daha kolay sunu al sunu değiştir diyebiliriz. Burası game garaj olmalı. Bu anakarti orada görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 18 Aralık 2023; 0:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 73bin tl bu sistem alınır mı rtx4080
    Şöyle bir özelleştirme yaptım fiyat arttı baya.
    Burda kesinlikle işlemciyi 7800x3d yapardım. İstersen geri hepsi ayni kalabilir ama işlemci bu olmalı.
    Rami GSkill Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL30 DDR5 yaptım.
    Anakart x670 daha uygun ve senin karttan daha iyidir. Eksisi wifi yok galiba.
    2 tb seçtim ssd. 1tb seçmek istersen wd sn850x öneririm. Kc3000 den daha iyi ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 18 Aralık 2023; 0:49:38 >

• Soğutucu olarak çok yakin fiyatlarda 360mm de var. Hangisi iyi bakmak lazim.
    Bu fiyatlara başka sitelerde daha uygun sistem var midir hic bilmiyorum. Ona da bakmak lazım

• Çok sağolun sistem güzel olmuş gerçekten o şekilde inceleyeyim. Fiyat olarak hocam çok baktım gerçekten hep buna benzer fiyatlar buradan almam sebebim taksitle vade farklı aldım ve atlık vade farkı %1e denk geliyor şu ortamda bence çok iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.